Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Utilizarea site-lui web și a aplicațiilor Companiei „Magazinului Online” este reglementată de politica de confidențialitate a Companiei „Magazinului Online”, postată și disponibilă pe pagina web www.alto.md „Politica de Confidențialitate”, inclusă prin referință în prezentele Condiții.

Descrierea serviciului

Compania „Magazinului Online” oferă utilizatorilor instrumente și mijloace de căutare pentru planificarea și utilizarea comună a serviciilor, inclusiv instrumente de colaborare online și servicii de căutare, cunoscute în prezent sau care vor fi dezvoltate în viitor, integrate în astfel de servicii care pot fi regăsite la rubrica (în continuare „servicii”).

Compania „Magazinului Online” este o companie ce oferă spre comercializare produse și servicii. După ce ați finalizat o căutare pe web www.alto.md, puteți merge la site-ul web sau site-ul mobil al vânzătorului independent selectat pentru a efectua o rezervare a bunurilor sau serviciilor. aalto nu este responsabil pentru regulile de utilizare și politicile de confidențialitate ale site-urilor web și site-urile mobile terțe, unde efectuați rezervarea. Vă recomandăm insistent să studiați regulile de utilizare și politicile de confidențialitate ale site-urilor web sau mobile ale furnizorilor. Compania Magazinului Online nu este responsabilă pentru colectarea și plata taxelor ce vizează achiziționarea bunurilor și serviciilor de la furnizorii terți de bunuri și servicii.

Dvs. înțelegeți și acceptați că serviciul este prestat fără garanție, iar Compania „Magazinului Online” nu este responsabilă pentru soluționarea la timp a deficiențelor cu privire la furnizarea serviciilor, imposibilitatea căutării și stocării informațiilor, istoricul mesajelor și setările personale ale utilizatorului. Compania „Magazinului Online” oferă servicii de căutare gratuite pentru uz personal și necomercial. Este interzisă utilizarea aalto folosind procese automatizate, chiar și pentru uz personal. Este interzisă utilizarea materialelor și mărcilor comerciale protejate de dreptul de autor.

Toate materialele de pe site-ul web sau aplicație, inclusiv, orice documentație, conținut, text, date, grafică, imagini, interfață și alte materiale și lucrări de autor (în continuare „Materiale”) sunt protejate de dreptul de autor, fiind proprietate sau fiind licențiate de către Compania „Magazinului Online”

Toate drepturile sunt rezervate

Materialele conțin mărci comerciale, mărci de servicii și denumiri comerciale, aflate în proprietatea Companiei „Magazinului Online” și afiliații terți, de asemenea, pot conține nume de marcă/brand și produse care reprezintă mărci comerciale, indicatori de servicii și denumiri comerciale deținute de proprietarii respectivi. Dacă pe site-ul web sau în aplicații nu sunt specificate alte informații, dvs. aveți permisiunea să vizualizați, să descărcați, să utilizați cache, să copiați și să imprimați materialele, respectând următoarele condiții:

 • Orice copie a materialelor sau a unei părți din acestea trebuie să includă notificarea privind drepturile de autor ale Companiei „Magazinului Online”;
 • Compania „Magazinului Online” are dreptul de a revoca această permisiune în orice moment și orice utilizare a materialelor trebuie întreruptă imediat după notificarea corespunzătoare din partea companiei Magazinului Online.

Link-uri către acest site

Dvs. aveți drept limitat, neexclusiv de a crea link-uri hipertext pe pagina principală a site-lui web sau a aplicației, cu condiția ca link-urile nu sunt făcute din greșeală sau în mod conștient false, degradante sau în alt mod denigrează imaginea Companiei „Magazinului Online”, bunurile și serviciile companiei. Acest drept limitat poate fi revocat în orice moment, fără explicație. Este interzisă utilizarea în mod direct și reflectarea folosind tehnologii bazate pe mărci comerciale, logo-uri, denumiri comerciale și alte informații cu drept de autor FTH, inclusiv imaginile găsite pe site, conținutul textelor și machetele (designul) paginilor și formele pe pagini, fără consimțământul scris al Companiei „Magazinului Online”.

Conturile, parolele și securitatea utilizatorilor înregistrați

Anumite zone ale site-ului web sau ale aplicațiilor pot fi protejate prin parolă și pot fi vizualizate doar după înregistrare sau autentificare în sistem. După înregistrare, dvs. primiți un profil și trebuie să selectați o parolă care vă va permite să accesați toate serviciile.

Sunteți obligat să păstrați confidențialitatea parolei dvs. și sunteți responsabil pentru toate obligațiile și daunele cauzate de neîndeplinirea de către Dvs. a confidențialității și a tuturor activităților care apar prin utilizarea parolei. Vă obligați să ne înștiințați imediat cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei sau orice altă încălcare a securității. Sunteți de acord că Compania „Magazinului Online” nu poate și nu va fi responsabilă pentru daunele sau pierderile, rezultate din nerespectarea acestor reguli de către dvs.

Dacă sunteți autentificat, Dvs. veți rămâne conectat la sistem atât timp până când nu efectuați ieșirea, chiar dacă închideți browserul de navigare.

Condiții generale de utilizare web www.aalto.md

Dvs. recunoașteți că Compania „Magazinului Online” poate stabili reguli și limite generale cu privire la utilizarea Serviciului, inclusiv numărul maxim de itinerarii, stocate în profilul dvs., numărul maxim de utilizatori înregistrați pentru a lucra cu un anumit itinerar și volum maxim al spațiului pe disc, alocat pentru dvs. pe serverele Companiei „Magazinului Online”. În plus, dvs. sunteți de acord să nu întreprindeți nici o acțiune, care, în opinia Companiei „Magazinului Online”, ar putea duce la o încărcare excesivă a serverelor sau a infrastructurii Companiei „Magazinului Online”.

Modificarea Serviciului

Compania „Magazinului Online” are dreptul, în orice moment sau periodic, să modifice, să întrerupă, temporar și/sau permanent, Serviciul (sau a oricărei părți a acestuia), cu sau fără notificare. Dvs. sunteți de acord că Compania „Magazinului Online” nu este răspunzătoare față de Dvs. sau părți terțe pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

Întreruperea activității

Dvs. sunteți de acord că Compania „Magazinului Online” poate, la discreția sa și fără notificare prealabilă, să închidă profilul dvs. și accesul la Serviciu. Astfel de măsuri pot avea următoarele cauze (listă neexhaustivă):

 • încălcarea acestor condiții de utilizare sau a altor acorduri și hotărâri ale Companiei „Magazinului Online”;
 • cererile organelor de drept și ale altor organe de stat;
 • solicitările proprii ale utilizatorului (eliminarea de sine stătător a profilului);
 • întreruperea sau orice altă modificare substanțială în activitatea Serviciului (sau orice parte a acestuia);
 • apariția unor probleme tehnice neprevăzute sau privind sistemul de securitate;
 • perioade prelungite de inactivitate
 • participarea la activități frauduloase sau ilegale;
 • neachitarea oricăror taxe percepute pentru utilizarea serviciului.

Eliminarea profilul include:

 • privațiunea accesului la toate ofertele Serviciului, inclusiv, itinerariile Dvs.;
 • ștergerea parolei și a tuturor informațiilor, fișierelor și conținutului asociat contului Dvs. sau toate informațiile aferente (sau orice parte a acestuia);
 • interzicerea utilizării în continuare a Serviciului. De asemenea, sunteți de acord ca ștergerea motivată a profilului și privațiunea accesului la Serviciul se fac la discreția Companiei „Magazinului Online”, iar Compania „Magazinului Online” nu este răspunzătoare față de Dvs. sau orice parte terță pentru întreruperea, ștergerea profilului sau privațiunea accesului la itinerariile create prin intermediul Serviciului.

Refuzul privind răspunderea

Dvs. vă asumați întregul risc de utilizare a Serviciului. Compania „Magazinului Online” refuză direct oferirea oricăror garanții. Compania „Magazinului Online” nu garantează că:

 • Serviciul va satisface cerințele dumneavoastră;
 • Serviciul va fi neîntrerupt, la timp, fără erori și securizat;
 • Rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau de încredere;
 • Calitatea produselor, serviciilor, informațiilor și a altor materiale, achiziționate sau obținute de Dvs. prin intermediul Serviciului vă va satisface așteptările dumneavoastră;
 • Erorile în serviciu vor fi corectate.

Informațiile, software-ul și serviciile, oferite pe site-ul web sau în aplicație, pot conține inexactități sau erori tipografice. Compania „AALTO CREATIVE SHOP” și furnizorii săi pot efectua îmbunătățiri și modificări la site-ul web și în aplicație în orice moment. Compania „Magazinului Online” nu face nici o declarație cu privire la caracterul adecvat al informațiilor, bunurilor și serviciilor conținute pe site-ul web sau în aplicație în orice scop, iar plasarea informațiilor privind bunurile și servicii, oferite pe site-ul web sau în aplicație, nu constituie o aprobare sau recomandare a utilizării acestora de către Compania „Magazinului Online”. Toate aceste bunuri și servicii sunt furnizate fără garanție.

Prin prezenta, Compania „Magazinului Online”, afiliații și furnizorii refuză toate garanțiile și condițiile referitoare la aceste informații, bunuri și servicii, inclusiv toate garanțiile implicite și condițiile de comercializare, adecvate pentru un anumit scop (titlu), fără încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Compania „Magazinului Online” nu garantează serviciile oferite de furnizori terți. Compania „Magazinului Online” nu este responsabilă pentru faptele, erorile, omisiunile, reprezentările, garanțiile și neglijența furnizorilor, precum și vătămarea corporale, deces, pagube materiale și alte pierderi și cheltuieli generate din acestea. Compania „Magazinului Online” nu este responsabilă pentru întârziere, anulare, grevă, circumstanțe de forță majoră sau altele, care nu depind de Compania „Magazinului Online” și nu asigură rambursarea mijloacelor bănești în cazurile de mai sus, și nu este responsabilă pentru cheltuielile suplimentare, omisiuni, întârzieri, redirecționări și acțiunile statelor și ale autorităților acestora. Compania „Magazinului Online” și furnizorii săi nu sunt responsabili pentru pierderile directe și indirecte, amenzi, accidente, speciale și secundare, sau în alt mod asociate cu utilizarea acestui site web sau aplicație, întârzierea sau incapacitatea de a utiliza, precum și pentru orice informație, software, bunuri și servicii obținute prin intermediul acestui site web sau aplicație ori în alt mod care decurg din utilizarea acestuia. Totuși, fără prejudicii pentru cele menționate, valoarea totală a daunelor suportate de Compania „Magazinului Online” (agenții și furnizorii săi), în cazul răspunderii în temeiul prezentului acord nu depășește, în niciun caz, suma, câștigată de Compania „Magazinului Online” pentru bunul sau serviciul care a cauzat prejudiciul.

Compensarea prejudiciului

Dvs. sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să protejați Compania „Magazinului Online” de reclamații, cauze de acțiune juridică, cereri, penalități în instanțele de judecată, pierderi, daune, amenzi, penalități și alte costuri și cheltuieli, în orice formă, inclusiv, de taxele juridice și contabile prezentate de:

 • sau în numele Dvs. în volumul care depășesc răspunderea descrisă mai sus;
 • de către părți terțe, ca urmare a conținutului pe care le-ați trimis, postat sau pus la dispoziția publicului prin intermediul site-ului web sau a aplicației Companiei „Magazinului Online”, sau utilizarea de către dvs. a Serviciului;
 • orice parte terță ca urmare a utilizării Serviciului de către dvs. sau a altei persoane cu profilul sau parola dvs.;
 • de către persoane terțe ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor Condiții de utilizare, a legii sau drepturilor unor părți terțe.

Livrarea produselor / mărfurilor / serviciilor

După înregistrarea comenzii, cumpărătorului i se oferă informația privind data preconizată de transmitere a comenzii de către curieri / serviciul de livrare.

Prin Curier în or. Chișinău, termenul de livrare va fi de până la 1-2 zile lucrătoare.

 • la o comandă de peste 900 MDL livrarea prin Chișinău este GRATUITĂ.
 • la o comandă sub 900 MDL, taxa de livrare prin Chișinău este de 60 MDL.

Tarife în restul localităților din Republica Moldova, termenul de livrare va fi de până la 2-3 zile lucrătoare:

 • la o comandă de peste 1200 MDL, livrarea este GRATUITĂ.
 • la o comandă sub 1200 MDL, taxa de livrare este de 90 MDL.

Ore de livrare: 12.00-18.00 (Luni-Vineri).

În zilele declarate sărbători oficiale în Republica Moldova nu se efectuează livrări.

Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile izolate în prealabil.

Puteți alege orice adresa pentru livrare – acasă, în oficiu sau oricare altă adresă, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

Utilizarea ilegală sau interzisă

Drept condiție a utilizării Serviciului, Dvs. garantați că nu veți utiliza Serviciul în scopuri ilegale și interzise de aceste condiții și notificări. În același mod compania Magazinului Online are interdicția spre expediere a mesajelor nedorite și inadecvate.

În special, este interzisă utilizarea sistemelor informatice ale Companiei „Magazinului Online” pentru distribuirea materialelor nesolicitate, cu excepție în scop legitim de partajare a informațiilor. Încălcarea Condițiilor de Utilizare și regulilor care interzic distribuirea mesajelor nesolicitate poate duce la urmărire penală și lichidarea, fără notificare, a profilului de pe www.aalto.md, precum și toate informațiile și itinerariile asociate acestora. Compania „Magazinului Online” nu renunță la niciun drept ca urmare a incapacității aplicării obligatorii a acestor reguli în una sau mai multe cazuri.

Dvs. sunteți de acord să nu utilizați site-ul web sau aplicația Companiei „Magazinului Online” pentru:

 • încărcare, postare, descărcare, trimiterea prin e-mail sau orice altă formă de punere la dispoziție a conținutului ilegal, dăunător, amenințător, abuziv, de hartuire, defăimător, vulgar, indecent, cu lezare a demnității, încălcarea intimității, cu conținut agresiv, dubioase privind motive rasiale, etnice sau de altă natură;
 • pentru a juca rolul altei persoane fizice sau juridice, inclusiv, funcționarii și furnizorii de servicii ale Companiei „Magazinului Online” și de a face declarații false sau în alt mod a crea concepții greșite despre relația dintre Dvs. și alte persoane fizice sau juridice;
 • pentru a încărca, posta, trimite prin e-mail sau orice altă formă de conținut pe care nu aveți dreptul să îl puneți la dispoziție;
 • pentru a încărca, posta, trimite prin e-mail sau orice altă formă de conținut de publicitate nesolicitată sau interzisă, materiale promoționale, spam/mesaje nedorite și a altor tipuri de cereri;
 • pentru a încărca, posta, trimite prin e-mail sau orice altă formă de conținut a materialelor care conțin viruși de software sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe proiectate să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționalitatea software, hardware sau echipamentul de telecomunicații;
 • pentru împiedicarea sau încălcarea activității Serviciului, serverelor și rețelelor, conectate la Serviciu.

Dvs. recunoașteți că Compania „Magazinului Online” poate sau nu verifice conținutul înainte de postare, și că Compania „Magazinului Online” are dreptul (dar nu obligația), la discreția sa, să verifice, să respingă sau să transfere conținutul existent pe Serviciu.

Compania „Magazinului Online” și reprezentanții săi au dreptul să elimine orice încălcare a acestor condiții de utilizare sau orice formă a conținutului inadecvat. Dvs. sunteți de acord că trebuie să evaluați și să vă asumați toată responsabilitatea pentru utilizarea oricărui conținut, inclusiv încrederea în exactitatea, integralitatea și utilitatea unui astfel de conținut. În acest sens, Dvs. recunoașteți că nu trebuie să vă bazați pe fiabilitatea materialelor create sau oferite de Compania „Magazinului Online”

Publicitatea și link-urile către site-urile terțe

Prezentul site conține hyperlink-uri către site-uri web și site-uri mobile, operate și supravegheate de către persoane care nu sunt asociate Companiei „Magazinului Online”. Hiperlink-urile sunt postate doar în scopuri de familiarizare și de informare. Compania „AALTO CREATIVE SHOP” nu controlează aceste site-uri web și site-uri mobile și nu este responsabilă pentru conținutul și utilizarea lor. Faptul că site-ul Companiei „Magazinului Online” conține hyperlink-uri către astfel de site-uri web și site-uri mobile nu înseamnă că Compania „AALTO CREATIVE SHOP” susține materialul postat sau anumită asociere cu administrația acestora. De asemenea, Dvs. recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că Compania „Magazinului Online” nu poartă răspundere civilă sau de altă natură directă și indirectă pentru daunele și pierderile cauzate de facto sau în rezultatul utilizării sau încrederii în conținutul, bunurile sau serviciile oferite prin intermediul site-lui web sau mobile terțe.

Proprietatea intelectuală

Dvs. sunteți de acord să nu copiați, decompilați și să nu încercați să descoperiți codul inițial, să nu distribuiți și să nu creați lucrări derivate în totalitate sau parțial pe baza Serviciului.

Dvs. sunteți de acord să nu accesați Serviciul prin alte mijloace decât cele prevăzute în mod expres de interfața Companiei „Magazinului Online”. În plus, orice software disponibil prin intermediul acestui site web sau aplicație, inclusiv toate codurile HTML și elementele web de control, sunt deținute sau licențiate de către Compania “Magazinului Online” Reproducerea și distribuirea acestui software este strict interzisă.

Dvs. garantați că aveți 18 ani și că aveți dreptul de a încheia acest acord și a utiliza site-ul web și aplicația în conformitate cu Condițiile specificate în aceasta.

Dvs. sunteți de acord să fiți răspunzător financiar pentru utilizarea site-ului sau a unei aplicații (de asemenea, pentru utilizarea profilului Dvs. de către alte persoane, inclusiv, minori care trăiesc cu Dvs.). De asemenea, garantați că toate informațiile furnizate de Dvs. și membrii familiei pe parcursul utilizării site-ului sau a aplicației sunt adevărate și de încredere.

Dvs. conștientizați că toate achizițiile de pe site-urile web sau mobile ale părților terțe sunt efectuate în conformitate cu condițiile de utilizare, postate pe site-uri și site-urile mobile ale furnizorilor, și că orice încălcare a condițiilor furnizorilor poate duce la anularea rezervării sau achiziției. Dvs. sunteți de acord să plătiți integral toate facturile, taxele, impozitele care decurg din utilizarea acestui site web sau site-ul mobil.

Comenzi

Toate comenzile sunt supuse acceptării și disponibilității, iar elementele din coșul dvs. de cumpărături nu sunt rezervate și pot fi achiziționate de alți clienți.

„Magazinului Online” oferă produse de vânzare aflate în stoc și disponibile pentru expediere din centrul nostru de distribuție. Cu toate acestea, ocazional, este posibil să așteptăm livrările de la furnizorii noștri de designeri. În consecință, este posibil să primiți din când în când posibilitatea de a efectua o plată în avans pentru anumite elemente, caz în care puteți efectua o achiziție în avans. Acest lucru vă va asigura că primiți acest bun în mod prioritar după ce stocul de designer a fost livrat către Compania „Magazinului Online” va lua doar comenzi în avans pentru stocul care a fost programat pentru livrare de către un furnizor de proiectant. Drepturile Dvs. privind achiziția în avans sunt aceleași ca și cele pentru orice altă achiziție la Compania „Magazinului Online”. Alternativ, puteți alege pur și simplu să vă înregistrați adresa de e-mail pentru a anunța sosirea mărfurilor selectate care nu sunt păstrate în stoc.

Bunuri primite în stoc pot fi pre-alocate pentru a satisface comenzile plăților în avans, iar clienții care efectuează plățile în avans vor primi bunuri prioritare clienților din Lista de așteptare sau clienții care comandă prin site pentru livrare imediată. Rețineți că este posibil să nu putem furniza mărfurile selectate plății în avans din cauza problemelor de producție sau a problemelor de verificare a calității identificate atunci când primim o comandă în stoc. În aceste circumstanțe, vă vom notifica prin e-mail și vom rambursa plata în avans pe cardul Dvs. de credit/debit în termen de 7 zile de la anunțarea că mărfurile au devenit indisponibile. Dacă ați înregistrat adresa Dvs. de e-mail pentru a anunța sosirea unui produs specific prezentat pe site-ul nostru, vom încerca să vă informăm prin e-mail în termen de 48 ore de la data la care produsul devine disponibil pe site. Rețineți că, ocazional, anumite produse care au o cerere deosebit de mare se vor vinde în această perioadă. Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că culorile sunt afișate cât mai exact posibil. „Magazinului Online” nu poate garanta că monitorul computerului Dvs. va afișa cu acuratețe culoarea adevărată. Dacă aveți întrebări legate de culoarea unui element, vă rugăm să contactați contact@aalto.md înainte de a plasa comanda.

Acceptarea Comenzii

Odată ce ați făcut alegerea Dvs. și ați plasat comanda, veți primi un e-mail care să confirme detaliile comenzii. Acest e-mail NU este o acceptare a comenzii Dvs., doar o confirmare că am primit-o. În cazul în care produsul lipsește în stoc și nu poate fi reprodus în termeni rezonabili din cauza epuizării stocului de materie primă, veți fi notificat prin email, iar banii vă vor fi rambursați în termen de 5 zile lucrătoare.

Înregistrarea și achitarea comenzii

Achitarea comenzilor este posibilă cu cardul de plată – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.

Plata online se face în condiții de siguranța maxima folosind ca instrument de plată cardul de plată, care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.

Procesatorul de plata folosește un sistem securizat, bazat pe ultima versiunea a standardului de securitate 3D-Secure ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor în tranzacții sigure online. Aceasta măsura de siguranța presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plații pe o pagina securizata maib unde autentificarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de unică folosințe pentru fiecare tranzacție online.

Rambursarea mijloacelor bănești se efectuează doar pe cardul de plată care a fost folosit pentru achiziție.

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți.

Pentru efectuarea plății vor fi solicitate următoarele date:

 • Numărul cardului (16 cifre)
 • Data expirării (luna și anul)
 • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
 • Numele și prenumele de pe cardul de plată

Toate achitările se procesează in moneda naționala – MDL (lei moldovenești). În cazul În care valuta operațiunii diferă de valuta achitării, convertirea sumei operațiunii se efectuează conform cursului la operațiunile cu carduri din ziua decontării, al băncii emitente.

Schimb și returnarea

Conform noțiunii din Legea nr. 105-XV din 13 martie 2013 privind protecția consumatorilor Cumpărătorul are dreptul de a returna produs/marfa procurată din anumite motive în timp de 14 zile de la ziua achitării. Mijloacele bănești sunt returnate pe cardul de pe care s-a efectuat cumpărătura.

Puteți solicita schimbul sau returul produselor achiziționate, în termen de 14 zile din clipa în care ați recepționat produsul. Pentru a confirma data recepționării vă rugăm să păstrați documentul confirmativ de la serviciul poștal. Consultați politica noastră privind schimburile și returul pentru mai multe detalii despre modul de solicitare a returnării.

Produsele returnate, în cazul în care sunt deteriorate, nu includ materialele de ambalare, sunt murdare sau prezintă semne de modificare nu pot fi acceptate și vă vor fi returnate. Rambursarea banilor nu poate fi procesată până când produsele vor fi returnate și inspectate de către Compania „Magazinului Online”.

Legea aplicabilă

Condițiile de utilizare a prezentului acord, precum și orice litigii care ar putea apărea din acord sau prin utilizarea site-ului web sau a aplicației Companiei „Magazinului Online” sunt reglementate prin legislația Republicii Moldova precum și cea Internațională.

În cazul în care aceste Termeni și Condiții de Utilizare vor fi considerate în careva parte nevalabile, anulate sau din orice motiv inaplicabile, această condiție va fi considerată nevalabilă însă nu va afecta validitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi rămase.

Politica de confidențialitate

În conformitate cu prevederile Legii Nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, furnizorul de servicii prelucrează date cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credință și se face în temeiul și în conformitate cu prevederile legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace mixte (automate și manuale), cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Furnizorul colectează și prelucrează doar datele personale furnizate de consumatori la efectuarea comenzii: nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală.

Datele personale sunt utilizate exclusiv în scopul administrării site-ului, pentru a permite accesul la informații special, pentru livrarea comenzilor sau pentru a contacta consumatorul în vederea executării livrării. Prin prezenta informare, utilizatorii și consumatorii iau cunoștință despre faptul că li se vor prelucra și utiliza datele cu caracter personal (nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală). Furnizorul de servicii prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor și consumatorilor care sunt furnizate prin navigarea, folosirea și înregistrarea pe site-ul www.aalto.md

Orice informație furnizată de către utilizatorii și consumatorii site-ului www.aalto.md va fi considerată și va reprezenta consimțământul expres ca datele personale să fie folosite de Furnizor.

Furnizorul nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele deținute, fără acordul persoanelor vizate și nu va comercializa, schimba, divulga aceste date cu alte persoane, cu excepțiile prevăzute de legislația în vigoare (la solicitarea instituțiilor publice ale statului, organele de drept, instanțelor de judecată, de asemenea autorizate să prelucreze date cu caracter personal).

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate și utilizate de către Furnizor și în scopuri statistice și de promovare ulterioară.

Furnizorul de servicii îndeplinește cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor și le protejează pentru a nu fi pierdute, distruse, distorsionate/falsificate sau divulgate terțelor persoane.

Angajații furnizorului de servicii sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor personale ale consumatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizată de persoana împuternicită a Furnizorului.

Furnizorul utilizează metode și tehnologii de securitate conform prevederilor legale în vigoare.

Furnizorul nu colectează informații referitoare la tranzacții, cum ar fi nr. la card, data expirării, țara de origine.

Pentru mai multe detalii și informații orice persoană interesată se poate adresa printr-un email la contact@allto.md sau prin telefon la numărul +373 79 126 126

Datele de contact:

Societatea cu Răspundere Limitată „AALTO CREATIVE SHOP”

Adresa juridică: Republica Moldova, mun. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moscova 3/6, etajul 2, ap.(of) 2, MD-2061.

IDNO: 1021600026880

Cod IBAN: MD82AG000000022514353080

BC’MAIB’S.A. suc.’Miron Costin Business Centru’

Codul băncii: AGRNMD2X

Administrator: Nistor Lazar