Călătoria spre o viață sănătoasă: Librăria aalto.md și Primul club al mamelor din Moldova împreună în promovarea alimentației sănătoase în familie!

Pe data de 25 iunie, la invitația Primului club al mamelor din Moldova, librăria online aalto.md a avut onoarea de a fi partener la evenimentul cu tematica „Alimentația sănătoasă în familie”.

Evenimentul a avut loc într-un local cochet din capitală, reunind mame și familii care urmăresc un stil de viață sănătos și conștient.

Am fost încântați să ne alăturăm acestui eveniment, nu doar ca parteneri, dar și ca participanți, deoarece considerăm că promovarea unui stil de viață sănătos este esențială, în special pentru generațiile viitoare. Este mai mult decât o responsabilitate, este un angajament pe care îl avem față de comunitatea noastră.

Invitat special al evenimentului a fost Elena Ozun, o nutriționistă integrativă cu o experiență practică de peste 10 ani în domeniu. Elena este autor de programe educaționale în sănătate, a format peste 850 de specialiști în domeniul medicinei preventive și este fondatoarea @academiaintegra.ro. În calitate de speaker, Elena a împărtășit cu participanții sfaturi și cunoștințe valoroase despre alimentația sănătoasă, integrând acestea în contextul vieții de familie.

Librăria noastră online aalto.md susține și promovează valorile clubului Mamelor, a cărui deviză este: „Dragă mamă, TU LE POȚI PE TOATE‼️”. Această deviză inspirațională ne reamintește că fiecare mamă are puterea de a influența pozitiv viața și sănătatea familiei sale.

Acest parteneriat a fost unul foarte valoros pentru noi, deoarece ne-a oferit șansa de a fi parte a unui eveniment care pune accent pe sănătatea și bunăstarea noastră și a celor dragi. Ne-am bucurat de alegerea făcută în a deveni parteneri și suntem entuziasmați de perspectiva de a colabora la alte evenimente viitoare.

Știm că alimentația sănătoasă este un factor esențial pentru un stil de viață echilibrat și ne propunem să fim în continuare un susținător activ al acestei idei. Așteptăm cu nerăbdare următoarele evenimente, la care sperăm să vă întâlnim în număr cât mai mare!

Vă mulțumim tuturor celor care ați participat la acest eveniment, iar celor care nu au reușit să ajungă de data aceasta, le spunem: ne vedem la următorul eveniment! Împreună, putem face diferența în viața și sănătatea noastră și a familiilor noastre.