Lansarea emoționantă a primei cărți a Doinei Danielean - un eveniment de neuitat în imagini!

Iată-ne aici, într-un moment care va rămâne cu siguranță în memoria noastră pentru mult timp de acum înainte. După luni de muncă și pregătire, am avut onoarea de a lansa oficial prima carte semnată Doina Danielean, ”de #33 de ori”!  Da, ați citit bine: "prima" - pentru că suntem convinși că acesta este doar începutul unui drum literar incredibil.

Evenimentul de lansare a avut loc într-un cadru absolut deosebit, la apus, îmbogățit de prezența unor oameni minunați care au ales să împartă cu noi bucuria acestui moment. Și cum să îți surprinzi oamenii frumoși, dacă nu printr-o atmosferă magică, unde lumina soarelui ce apune se contopește cu strălucirea talentului de pe paginile acestei cărți?

Fotograful nostru de încredere, Igor Mihalcenco, a reușit să capteze toate aceste momente magice și ne bucurăm să vă prezentăm o selecție din fotografiile sale. Veți vedea zâmbete strălucitoare, conversații captivante, emoții palpabile și, desigur, multă bucurie.

Dacă n-ați avut încă ocazia să comandați cartea, vă invităm să o faceți accesând linkul pe care îl găsiți mai jos. Doina Danielean vă așteaptă să descoperiți lumea ei literară, o lume plină de pasiune, visare și curaj. Îi mulțumim pentru darul pe care ni l-a făcut, dăruindu-ne o parte din sufletul său prin această carte.

Așadar, vă lăsăm să descoperiți albumul foto al acestui eveniment minunat și să vă bucurați de energia capturată în aceste poze. Multumim tuturor pentru participare și suport!

 Comandați cartea aici!