365 de zile

365 de zile

На складе
255 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Putere, senzualitate, dorință pură și o promisiune unică ce aprinde cele mai sălbatice pasiuni. Nu poți fi capul mafiei siciliene dacă nu îți satisfaci orice dorință, iar Massimo și-a propus să aibă cu forța ceva pentru care mulți i-ar damna sufletul: iubirea unei femei în 365 de zile.

Comandă acum „365 de zile”, cartea care a devenit dintr-un bestseller internațional un film ce a doborât recordurile Netflix, „365 DNI”!

O ecranizare care a doborât recorduri de vizionare pe Netflix

Laura este într-o vacanță de vis în frumoasa Sicilia împreună cu iubitul ei. Pentru aniversarea de douăzeci de ani primește un „cadou” la care nu s-ar fi așteptat niciodată: este răpită. Răpitorul este nimeni altul decât Massimo Toricelli, șeful unei puternice familii din mafia siciliană. Massimo este hotărât să o aibă cu orice preț. Ceea ce pare pentru unii un joc al orgoliilor, al puterii și al dorințelor arzătoare a pornit de la o viziune. În timpul unui atac asupra vieții lui Massimo, o viziune i-a apărut în fața ochilor: o femeie frumoasă, identică cu Laura. După ce a supraviețuit atacului, a jurat că o va găsi pe femeia din viziunea sa și că o va face a lui. Orice ar fi.

Cartea care s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare în Polonia

Massimo are la dispoziție 365 de zile, timp în care o va ține captivă pe Laura pe proprietatea sa somptuoasă și va încerca să-i cucerească inima. Dacă nu se îndrăgostește de el în acest timp, poate pleca. Dacă încearcă să evadeze până se împlinesc cele 365 de zile, Massimo o va urmări și îi va ucide întreaga familie. Însă Laura dezvoltă o fascinație pentru frumosul și puternicul său răpitor. Dar, pe măsură ce se formează o relație precară și riscantă între ei, forțe aflate în afara controlului lor amenință să îi distrugă.

Pregătește-te să intri într-o lume în care sunt rescrise regulile iubirii! O poveste ce se abate de la toate limitele iubirii convenționale, o poveste ce transformă obsesiile în iubire, o poveste ce redefinește senzualitatea și inocența. Comandă acum cartea care-ți va dezvălui ce înseamnă să fii dorită de cel mai periculos bărbat din Sicilia!

Recenzii de la cititori

Un basm ai cărui protagoniști nu știu ce înseamnă inhibițiile

„Parcă am citit un basm ai cărui protagoniști nu știu ce înseamnă inhibițiile. Însă am citit cartea repede, chiar dacă am întâlnit multe pasaje senzuale, care te fac să intri cu adevărat în lumea construită de autoare.” – Marcelina

O poveste întunecată de dragoste

„Această carte este foarte controversată. La fel ca altele, atunci când vine vorba despre răpire, dar este o poveste întunecată de dragoste. Pare o obsesie care reușește să se transforme în dragoste, dar firul narativ este foarte bun.” – Sandra

O poveste uimitoare și superbă

„O ador! Știu că acest gen de carte nu este pentru toată lumea, dar povestea pornește de la o idee grozavă. Este ca un vis care mi s-a împlinit – așteptam așa ceva de șase ani și mă bucur foarte mult că a fost ecranizată cartea. Povestea este uimitoare și superbă.” – Alisa

O combinație între „Nașul” și „Cincizeci de umbre ale lui Grey”

„Incredibil de romantică, extrem de reală. Massimo, protagonistul romanului, îi oferă unei fete pe care o răpește 365 de zile să îl facă să se îndrăgostească de ea și să rămână cu el. O poveste care parcă este o combinație între „Nașul” și „Cincizeci de umbre ale lui Grey”.” – Kimberly

Nu am putut să o las din mână

„În urmă cu vreo două săptămâni, un prieten mi-a recomandat filmul și am ajuns să îl văd la ceva timp după aceea. Mi-a plăcut atât de mult, încât am început imediat să citesc și cartea și am terminat-o în doar două zile. Nu am putut să o las din mână. Dacă nu citeam, mă gândeam la ea. A fost cu siguranță cea mai bună carte pe care am citit-o în ultima vreme. Aceasta este foarte bine scrisă și are o poveste uimitoare.” – Natalie

Despre autor

Blanka Lipińska este una dintre cele mai populare autoare și influente femei din Polonia. Aceasta este autoare mai degrabă din dorință decât din necesitate. Cu peste 1,5 milioane de exemplare ale bestseller-ului său vândute în Polonia, Blanka a fost clasată drept unul dintre cei mai bine plătiți scriitori din Polonia în 2019 de revista Wprost. În 2020, aceeași revistă a inclus-o și pe lista celor mai influente femei din Polonia. Sondajul Bibliotecii Naționale Poloneze o enumeră printre primii 10 autori cei mai populari din Polonia, iar revista Forbes Women a inclus-o pe lista mărcilor feminine de top. Bestseller-ul său, „365 de zile”, stă la baza unuia dintre cele mai de succes filme de pe Netflix din 2020, din întreaga lume. Filmul „365 DNI” a fost timp de 10 zile numărul 1, al doilea cel mai de succes din istoria topurilor de pe Netflix.

Fragment din carte

„– Vreau să te am, Laura, te vreau toată... – și-a mișcat nasul pe fața mea. – Când ești atât de fragilă și vulnerabilă, îmi placi cel mai mult.

 – Mă vrei? – am întrebat, ridicându-mi ușor capul, astfel încât să mă plimb cu buza de jos pe barba sa.

 Mi-a strâns palmele ușor, încât să-mi pot elibera mâna dreaptă. Ocupat să mă sărute, nu a realizat că m-am desprins din strânsoarea lui. Mi-am ridicat genunchiul drept și l-am împins de pe mine, iar cu mâna liberă i-am tras o palmă zdravănă.

 – Ăsta e respectul pe care mi l-ai promis?! – am zbierat. – Chiar ieri, din câte îmi amintesc, trebuia să aștepți permisiunea mea explicită și nu să te lași ghidat de semnele interpretate greșit.

 Negru a rămas imobil și, când și-a întors capul spre mine, avea ochii senini și inexpresivi.

 – Dacă mă mai lovești o dată...

 – Atunci ce? O să mă omori? – m-am răstit, înainte să termine.

 Massimo s-a așezat la picioarele patului, s-a uitat la mine o clipă, după care a izbucnit într-un râs pur și sincer. Arăta ca un tânar, care cred că și era – habar n-aveam câți ani are, însă, în acel moment, părea mai tânăr decât mine.

 – Cum se face că nu ești italiancă? – a întrebat. – Ăsta nu e un temperament slav.

 – Dar câte slave cunoști?

 – Una mi-e de ajuns – a spus amuzat, sărind din pat. S-a întors spre mine și a afirmat, zâmbind:

 – O să fie un an distractiv, însă trebuie să te evit cât mai repede, pentru că îmi pierd vigilența cu tine, micuțo.”

Похожие товары
new
Căsnicia Fericită. Sfaturi și secrete pentru tinerii căsătoriți
Căsnicia Fericită. Sfaturi și secrete pentru tinerii căsătoriți
259 леев
sale
Graviditatea si ingrijirea copilului. ARC
Graviditatea si ingrijirea copilului. ARC
253 леев
Invitatia
Invitatia
250 леев
In pat cu pacatul
In pat cu pacatul
256 леев
new
Fata in fata cu razbunarea
Fata in fata cu razbunarea
270 леев
new
Captiva in bratele tale
Captiva in bratele tale
270 леев
new
Renastem impreuna
Renastem impreuna
264 леев
new
-13%
GRAVES Regretele dau naștere celor mai frumoase povești
GRAVES Regretele dau naștere celor mai frumoase povești
300 леев
260 леев
sale
Drako Vol. 1
Drako Vol. 1
250 леев
242 леев
new
Dominata de fanteziile tale
Dominata de fanteziile tale
248 леев
Просмотренные товары
365 de zile
365 de zile
255 леев