Prejudecati.

Prejudecati.

На складе
250 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Când vine vorba de cărți de dragoste, ai nevoie de o poveste care să-ți rămână în suflet toată viața. Prejudecăți. O iubire interzisă, semnată Simona Lungu și lansată la editura Bookzone, este una dintre cele mai apreciate cărți din această categorie, având peste 400.000 de cititiori.

Ce faci când sufletul alege o iubire interzisă? Această carte își va arăta partea nevăzută a iubirii și îți garantăm că o vei pune pe lista ta cu top cărți de dragoste. 

Prejudecăți. O iubire interzisă este ecoul unei iubiri răscolitoare ce răsună puternic în sufletele a doi oameni și dă viață unui univers al emoțiilor în care dragostea învinge orice obstacol. 

Într-o lume atât de complicată, uităm cât de simplu e să iubești omul de lângă tine. Iar Alina, o tânără învățătoare, simte asta pe propria-i piele de îndată ce-l cunoaște pe el, un avocat cu o etnie diferită care naște controverse în mintea oamenilor. 

La o simplă întorsătură de condei, prejudecățile celor din jur încep să le pună, pas cu pas, piedici, pe timpul întregii cărți. Însă tocmai aceste piedici devin o dulce otravă care îi leagă cu un nod atât de strâns, încât prejudecățile devin neputincioase în fața iubirii lor. Vei citi o carte de dragoste plină de citate despre viață și lecții pe care să le pui în aplicare în viața de zi cu zi.

Sufletul tău alege pe cine și când să iubească, iar asta o știe orișicine. Deci, de ce judecăm?

Alina are de făcut o alegere, însă la răscrucea dintre judecata altora și propriul suflet, niciun obstacol nu mai contează, iar iubirea e sortită să învingă. Mai ales că cele mai bune cărți de citit merită un final spectaculos.

Prejudecăți. O iubire interzisă este o carte de dragoste ce prinde viață sub ochii tăi și te ademenește prin puterea autoarei, aflată printre cei mai buni scriitori români, de a creiona o iubire pe cât de interzisă, pe atât de înfloritoare, într-un peisaj pur românesc. 

Recenzii de la cititori

MinunatăEști bestială, ai o minte ageră și scrii superb. – mitiriri

O idee unicăApreciez că acțiunea are loc în România și îmi place și meseria aleasă pentru Alina. Mi se pare că e ca o gură de oxigen. – RODICA2791128

SuperbăAm rămas impresionată. Chiar îmi place cum scrii. Și poate că îi regăsesc pe părinții mei în unele momente. În orice caz, cartea e superbă, bravo! – AnastasiaGoncearov

CaptivantăAh, Dumnezeule! Pot să-mi imaginez scena asta! Mai ales când îi dă drumul la păr și adâncește sărutul. Deja sunt total captivată de ei! – Rroxanne13

Fără cusurAm o slăbiciune pentru cartea aceasta. Cred că o citesc pentru a patra oară. O ador! – Calcedonia

Aur curatAm citit pe nerăsuflate. Îmi plac replicile, acțiunea și modul în care împletești cu degajare acțiunea.  Super și cred că această carte o să fie aur curat. – Michelle30782

Talent de nedescrisSuperbă, superbă, superbă! Fix așa este cartea ta. Povestea este originală și foarte frumoasă. Iar faptul că se desfășoară în România îi dă un plus față de altele. Bravo, ești foarte talentată. – ingrid-wilde

O carte excelentăM-ai prins cu totul în această carte. E minunată. Felicitări! – catacatalina31149

Un carusel de emoțiiAi așa un talent de a mă prinde și agăța în plasa poveștii că nu mai sunt bună de nimic până nu faci puțină lumină în caruselul ce s-a creat! – MihaelaCretu71

Citită pe nerăsuflateO, numai tu puteai să scrii așa ceva. Îmi place povestea de mor! El este un zăpăcit, iar ea e o dulce. Nu am putut să mă culc din cauza ta. Am citit până la ultimul capitol. – FlorentaSandu

Despre autoare

Odată cu lansarea cărții de debut, Întoarce-te la mine, Simona Lungu a devenit într-un timp foarte scurt una dintre cele mai apreciate scriitoare din România. Cu un condei aparte, autoarea dovedește un talent cu adevărat special, fiind iubită datorită modului în care reușește să transmită fiecare emoție la intensitate maximă. 

De profesie educatoare, Simona și-a dedicat întreaga viață scriind și ajutând copiii să aibă educația pe care fiecare om o merită. Cărțile de dragoste sunt asul pe care Simona Lungu îl are în mâneca și cu ajutorul căruia ne ademenește să descoperim că iubirea e mai mult decât un simplu sentiment. Iubirea înseamnă viață. Așa cum vei vedea în a doua carte scrisă de Simona Lungu, Prejudecăți. O iubire interzisă.

Fragment din carte

Nu mai continuă, doar o privește, răsfirând degetele peste pântecul ei. E momentul să dispar, înainte de a le perturba intimitatea. Of, dialogurile la care particip involuntar îmi dezvoltă diferite stări. Trăirile lor le asemăn cu ale mele și faptul că sunt pe drumul cel bun aduce optimism și speranță în sufletul meu. Dumnezeu găsește o cale să ne aducă la lumină, deși deseori judecăm că trăim într-un întuneric care ne afundă pe zi ce trece mai mult. Nu mai conștientizăm razele de soare care străpung norii negri și uităm să sperăm. A spera e ca un pansament pentru inima încercată, e un dar care face totul posibil. Ne dă puterea să căutăm soluții pentru realizarea dorințelor, să visăm cu ochii deschiși, să încercăm la nesfârșit.

  Bineînţeles că nu pot dormi și mă foiesc toată noaptea, ba e frig, cald şi tot aşa, până cocoșii gazdei mele anunță zorii unei zile noi.

      – Vrei să te conduc până la şcoală? mă ajunge Cristi din urmă, răvășit și somnoros.

       Zâmbesc. A rămas și în această noapte aici. Mă alătur și-i remarc agitația. Nu îndrăznesc să spun ceva, însă mă lămuresc când întreabă ce părere am despre Lorena.

       Cum să-i spun că mi-a lăsat o impresie dezastruoasă? Totuși, se va însura cu ea, iar noi vom păstra pentru totdeauna legătura, datorită prieteniei dintre cei doi bărbați.

     –  De ce întrebi?

     – Pentru că le cunoşti pe amândouă şi nu ştiu ce să fac. Pe una o iubesc, iar celeilalte i-am promis c-o voi lua de nevastă, oprește și își sprijină capul pe volan. 

       Cred că mai degrabă vrea să i se confirme că alegerea sa e corectă, decât să asculte sfatul unei femei mai tinere și lipsite de experiență. Of, Cristi acum te înțeleg! E o revoltă în tine, mintea îți spune ceva, iar inima, altceva. Îmi sună cunoscut, nu? 

        – Eu am ales dragostea! răspund înainte de a închide ușa.

   El e legat de o promisiune, iar eu, de societatea care judecă după bunul plac, nu după ceea ce e corect. Ne luăm după legi nescrise de ani de zile și nu ne preocupăm de trăirile noastre, ci de ceea ce vor crede cei din jur despre asta? De ce se observă praful din curtea vecinului și ignorăm pe cel din a noastră? De ce oamenii din jurul tău decid ce și cum e mai bine pentru tine, de parcă te-ar cunoaște mai mult decât tu însuți?

        Trag aer în piept, spun în gând un Doamne ajută! și intru în clasa plină de femei gălăgioase. Fac linişte, când apar şi deschid caietele, surprinzându-mă. O caut din priviri pe Zina și încerc să aflu de ce lipsește, când strig prezența, dar primesc un răspuns vag. Un alt motiv de îngrijorare. Dacă soțul ei n-o lasă să ia contact cu mine? 

 Surprind câteva ocheade nu tocmai prietenoase, dar, atâta timp cât păstrează distanța, nu mă deranjează. Doar nepoatele Zinei îmi zâmbesc, Moca fiind chiar fericită de reîntâlnire. La sfârşitul orelor, îmi spune despre răceala Zinei, motiv întemeiat de a absenta. Mult mai liniștită, rămân să strâng cărțile și nu bag de seamă că unele n-au de gând să plece, cel puțin, nu atât de pașnic cum s-au comportat în timpul orelor. Situația se precipită, se contrazic și am o presimțire rea. 

Характеристики
Общие характеристики
Производитель
Общие характеристики
Количество страниц
288
Aвтор
Simona Lungu
ISBN
9786069008584
Формат
130x200
Год публикации
2020
Похожие товары
new
brand
Jocuri mortale
Jocuri mortale -Bookzone
270 леев
sale
brand
Falling
Falling -Bookzone
250 леев
242 леев
brand
Nopți la Monaco
Nopți la Monaco -Bookzone
253 леев
new
Auschwitz. Fabrica morții
Auschwitz. Fabrica morții
259 леев
new
brand
Fiicele mafiei
Fiicele mafiei -Bookzone
250 леев
Fabricat în Moldova
new
-16%
Tu mi-ai schimbat viata - Abdell Sellou
Tu mi-ai schimbat viata - Abdell Sellou
310 леев
259 леев
new
Din dragoste. Sau din ura?
Din dragoste. Sau din ura?
264 леев
new
-20%
brand
Pacatul meu – volumul 1
Pacatul meu – volumul 1 -Bookzone
325 леев
260 леев
new
Anne de la Green Gables
Anne de la Green Gables
259 леев
new
brand
Infern in paradis
Infern in paradis -Bookzone
250 леев
Просмотренные товары
brand
Prejudecati.
Prejudecati. -Bookzone
250 леев