SKiN Vol. 1

SKiN Vol. 1

На складе
215 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Sin este doar un actor aflat la început de drum pe scena dragostei, dar asta nu îl face mai puțin dezirabil, ci îi oferă o aroganță menită să atragă și să îi complice viața lui Skye. Când cunoști vinovatul inimilor frânte, ar trebui să stai departe de el, nu?

Inițiază-ți spiritul în arta iubirii alături de Skye și Sin în „SkiN”, povestea cu una dintre cele mai rapide și spectaculoase ascensiuni pe Wattpad!

Cartea cu peste 2 milioane de vizualizări pe Wattpad

Skye începe să guste viața și în alte arome de când este într-un oraș îndepărtat de casă și studentă în primul an la actorie. Stângăciile sale sunt văzute ca o slăbiciune în domeniul pe care l-a ales, dar denotă un caracter fragil și sensibil care îi aduce în cele din urmă un loc în echipa de elită a actorilor. 

Sin dă dovadă de o aroganță care se face cunoscută înaintea oricărei calități, dar este doar o mască ce îl ajută să își ferească viața de conflicte și de... iubire. Oricât de talentat este ca actor, măștile nu pot sta rezista pentru totdeauna, mai ales când viața se încăpățânează să îi unească destinul cu cel al lui Skye.

Iar actoria nu este singurul lucru pe care cei doi îl au în comun. 

„SkiN” este povestea a doi actori aflați la început de drum, povestea care reușește să distrugă toate stereotipurile legate de băieții răi și fetele bune. Defectele, problemele, manipularea, linia aproape imperceptibilă dintre bine și rău, pasiunile împletite cu arta, acuzațiile, amenințările și pericolul transformă două destine aparent simple într-o luptă pentru o inimă ce bate la unison.

Cea mai votată carte de dragoste în 2020 pe Wattpad

Recenzii de la cititori:

Lecții importante care te-ar putea ajuta în viață„O scriitoare uimitoare, talentată, care ține la cărțile ei și la cititori...o admir și o susțin, pentru că are ceva special. Cărțile ei sunt printre preferatele mele și cred că merită citite de cât mai multe persoane, deoarece înveți niște lecții importante care te-ar putea ajuta în viață, nu sunt plictisitoare. Odată ce începi a citi, nu te mai poți opri. Concluzia? Este una dintre cele mai bune scriitoare întâlnite de mine pe Wattpad.” – Misteryous

O armonie a cuvintelor, a sentimentelor și a emoțiilor„Talentul său de a scrie este uimitor, știind să creeze o armonie a cuvintelor, a sentimentelor și a emoțiilor. Limbajul folosit este artistic, cuvintele expresive formând o muzicalitate aparte. De fiecare dată când citesc, ori am fața toată un zâmbet, ori obrajii brăzdați de lacrimi, ori sufletul la gură. Iar de multe ori toate deodată. Rareori am întâlnit cărți așa bine scrise și mi-ar părea foarte rău să nu-i văd numele prin librării. Țin să menționez că am citit "SKiN" de vreo 5 ori și nu m-am plictisit niciodată. Din contră, emoțiile au devenit parcă mai mari.” – Dora

Respiră pentru a da lumii artă„O artistă ce dă naștere la basme, un chip blând ce trăiește pentru artă, căci arta nu e doar vizuală, ea se simte. Scriitoarea aceasta respiră pentru a da lumii artă.” – alexa.ose

O scriitoare care pune suflet în tot ceea ce face şi scrie„O scriitoare care pune suflet în tot ceea ce face şi scrie, m-a făcut să mă ataşez într-atât de tare de cărţile ei, încât să aştept cu nerăbdare când va posta ceva nou sau momentul când voi putea lua cartea ei în mână şi să mă bucur de aceasta. Cu siguranţă este o scriitoare excepţională care are un viitor de succes.” – Iana

De departe cartea mea preferată scrisă în română de pe Wattpad „Felicitări! SKiN a fost de departe cartea mea preferată scrisă în română de pe Wattpad. Publicarea e un pas mare. Abia aștept ca volumele să fie disponibile și, cine știe, poate se face și un serial după roman. Eu una aș privi cu drag un serial inspirat din SKIN.” – RoStoryTeller

Despre autor

Andrèa Fowler și-a început cariera pe platforma Wattpad sub pseudonimul Pufoșenie. La vârsta de numai 15 ani, aceasta a depășit pragul de 1 milion de vizualizări. Acensiunea ei în lumea cărților este una fulminantă, în prezent având peste 5 milioane de vizualizări pe Wattpad. Însă nu doar numeroasele sale lucrări impresionează, ci și dedicarea din spatele cuvintelor îndrăgite de atât de mulți cititori. Andrèa Fowler scrie pentru suflete pierdute, iar caracterul său sensibil și visător o va ajuta cu siguranță să intre cu ușurință în sufletul viitorilor săi cititori.

Fragment din carte

"Buzele lui îmi atingeau suav urechea, dându-mi o mică porțiune din ceea ce aș fi putut avea. Simțeam nevoia să-i strâng bluza în pumni și să-i spun că avea dreptate. Dar iar aș fi fost o proastă. 

  — Deschide ochii! îmi impuse. Lasă-i pe ei să-mi confirme sau să-mi infirme dacă-ți pasă. 

  — Și cu ce te ajută asta? i-am deschis ușor. Să vezi că încă o fraieră are sentimente pentru tine? Așa ca să i le calci în picioare? Nu știu cine mă crezi, Sin, dar eu nu o să stau în loc, așteptându-te. Eu nu o să-ți permit să mă rănești. 

   La auzul spuselor ele, el pufni frustrat și decepționat, eliberându-mă. Mă privi din cap până în picioare cu un dezgust imens. Dacă lucrurile nu ieșeau în felul lui, se simțea neîndreptățit. Era în regulă. Mai bine mă răneam singură la gândul că nu-l pot avea, decât să-i ofer posibilitatea să-mi frângă inima. 

   — Stai departe de mine atunci, îmi vorbi sarcastic. Dacă nu vrei să fii rănită, atunci stai departe. Pentru că știi? Eu sunt obișnuit să distrug tot ce este mai frumos în viața mea. Iar tu, Skye Josephine Agron, ești extrem de frumoasă. 

    Am clipit repetitiv, încercând să nu lăcrimez. Era ca și cum un ghiont îmi străpunse inima. Durea ca naiba. Iar acesta era doar începutul."

Характеристики
Общие характеристики
Производитель
Общие характеристики
Количество страниц
464
Aвтор
Andrea Fowler
ISBN
9786069700051
Формат
130x200
Год публикации
2020
Похожие товары
new
-14%
brand
BODYGUARD
BODYGUARD -Bookzone
250 леев
216 леев
sale
brand
Mai presus de el - Vol. 1
Mai presus de el - Vol. 1 -Bookzone
215 леев
-13%
brand
Malakai Vol. 2
Malakai Vol. 2 -Bookzone
248 леев
215 леев
sale
Acolo unde femeile sunt regi
Acolo unde femeile sunt regi
230 леев
223 леев
-13%
brand
Planul atractiei Vol. 1
Planul atractiei Vol. 1 -Bookzone
248 леев
215 леев
-14%
brand
Libera!
Libera! -Bookzone
250 леев
215 леев
-13%
brand
Dama de Trefla - Vol. 1
Dama de Trefla - Vol. 1 -Bookzone
248 леев
215 леев
sale
brand
Cronicile unui barbat - Vol. 2
Cronicile unui barbat - Vol. 2 -Bookzone
215 леев
new
-14%
brand
Primele atingeri
Primele atingeri -Bookzone
250 леев
215 леев
-29%
brand
SKiN Vol. 3
SKiN Vol. 3 -Bookzone
304 леев
215 леев
Просмотренные товары
brand
SKiN Vol. 1
SKiN Vol. 1 -Bookzone
215 леев