SKiN Vol. 4

New
-29%

SKiN Vol. 4

На складе
304 леев
215 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

După revelațiile dramatice care i-au distrus fericirea și au depărțit-o de Sin, Skye este pregătită să își asume un nou rol atât în viața personală, cât și pe scenă. Totuși, orice ar face, nu poate lăsa în urmă trecutul.

După moartea lui Leon, totul este diferit, iar Skye trebuie să-și dovedească talentul pentru a reuși să-și păstreze locul în echipa de elită. Și trebuie să-l reîntâlnească pe Sin, bineînțeles. 

Chiar dacă relația dintre ei este dureroasă, atracția care îi unește atunci când sunt împreună pe scenă este incontestabilă. Scânteile nu întârzie să apară, iar focul mocnit dintre ei pare gata să se transforme într-un incendiu capabil să distrugă toate zidurile prin care au încercat să-și protejeze inimile fragile.

Destinul are însă alte planuri, iar viitorul celor doi este amenințat de o furtună de secrete și dezvăluiri surprinzătoare. Vor rămâne Sin și Skye împreună până la ultimul act sau va cădea cortina definitiv peste iubirea lor?

Recenzii

Skin nu e tipul de poveste pe care doar o citești. O trăiești. O simți. Plângi, râzi, suferi, zâmbești. Fiecare cuvânt, fiecare replică, atent alese de scriitoare, i-au creat pe Skye și Sin. Le-au dat viață. Ca și cum ar fi în carne și oase, cu părți bune și părți rele, calități și defecte. Și nu ai cum să nu le iubești povestea. – Galaxy of Books and Thoughts

A trecut ceva timp de când n-am mai citit o carte atât de bună. Am citit-o aproape pe nerăsuflate, am trăit odată cu Skye și am suferit odată cu Sin. O poveste cu o notă destul de diferită față de ce am citit până acum, însă m-a impresionat. – Cristina Georgiana, Goodreads

Fragment din carte

Timpul nu mai e timp de când tu ai plecat. Să recunosc că te-am pierdut ar însemna să mă mint că te-am avut vreodată. Adevărul este că nu mi-ai aparținut. Nici pe jumătate. Nici un sfert. Nici o clipă. Ai fost doar o frumoasă iluzie, împachetată în cel mai splendid mod.

Dar odată ce a bătut vântul potrivnic, te-ai topit în zare. Și ce-ai lăsat în urma ta? Fragmente din inima mea ruptă. E absurd că nu înțeleg. Mă tot macin, căutând răspunsuri. De ce a fost să fie așa? De ce lucrurile au sfârșit astfel? De ce tu... te-ai uitat în ochii mei și m-ai păcălit că mă iubești? Cât de meschin este să faci o simplă fată să ți se dăruiască cu totul, ca la final să o părăsești? Niciodată nu m-am simțit mai săracă.

Характеристики
Общие характеристики
Производитель
Общие характеристики
Количество страниц
368
Aвтор
Andrea Fowler
ISBN
9786069748893
Формат
130x200
Год публикации
2022
Похожие товары
new
-11%
Sfarsitul soaptelor Decembrie 1989
Sfarsitul soaptelor Decembrie 1989
248 леев
220 леев
new
brand
Povesti cenzurate
Povesti cenzurate -Bookzone
220 леев
-13%
brand
Cronicile unui barbat - Vol. 1
Cronicile unui barbat - Vol. 1 -Bookzone
248 леев
215 леев
-14%
brand
Libera!
Libera! -Bookzone
250 леев
215 леев
-14%
brand
Gambitul Damei
Gambitul Damei -Bookzone
250 леев
215 леев
-13%
brand
Cronicile unui barbat - Vol. 3
Cronicile unui barbat - Vol. 3 -Bookzone
248 леев
215 леев
-14%
brand
Intrusii
Intrusii -Bookzone
250 леев
215 леев
brand
SKiN Vol. 1
SKiN Vol. 1 -Bookzone
215 леев
-13%
brand
Planul atractiei Vol. 2
Planul atractiei Vol. 2 -Bookzone
248 леев
215 леев
new
-14%
brand
Sotul pierdut
Sotul pierdut -Bookzone
250 леев
215 леев
Просмотренные товары
new
-29%
brand
SKiN Vol. 4
SKiN Vol. 4 -Bookzone
304 леев
215 леев