AME Vol. 1

-15%

AME Vol. 1

На складе
253 леев
215 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Ame e câmpul de luptă a două destine construite din bucăți de viitor incerte, prinse într-un lanț bolnăvicios ce le va schimba soarta pentru totdeauna.

Ești față-n față cu o carte mistuitoare, cu peste 5000.000 de cititori, ce te va zdruncina din temelii și îți va provoca fiori în tot corpul. Ame spune povestea a două suflete cu simțiri diametral opuse, dar care se sudează încă de la primele priviri.   

Ea, definiția normalității. El, mult prea departe de a fi normal. Haotic, pe alocuri pragmatic, Zane duce o viață dublă la periferia New York-ului și e orbit de răzbunare. Dar de îndată ce o vede pe Ame, își dă seama că atunci când visezi iubire trebuie să te pregătești pentru încă o luptă. Destinul lor pare deja scris, așteptând să dea lovitura de grație. Viețile li se schimbă definitiv, iar iubirea lor interzisă ia calea tragică a unui adevăr crunt.

Războiul începuse, iar noua ne căzuse baioneta.

Cu accentul pus pe maturizarea emoțională, Ame e povestea unor decizii luate impulsiv, o lecție despre consecințele unei alegeri, o fantezie animată de puterea iubirii de a învinge chiar și atunci când sufletul se află pe marginea unei prăpăstii.

Ce spun cititorii despre Ame

1. O experiența transformatoareNu poți să rămâi acelaşi când termini povestea. Ame şi Zane erau adolescenți și viața era o metaforă. Minciunile lor, secretele, asta le împiedică destinul. Ame e plăcuta ploaie de vară, dar viața ei e o adevărată furtună în care dragostea intră ca un uragan și toate se întâmplă din vina unei singure persoane, Zane. – Simplewoman

2. O carte ca un carusel emoționalAme, o carte în care acțiunea personajelor nu te lasă să te plictisești, cu răsturnări de situație ce îți antrenează lectura, presărată cu momente de dragoste intensă a protagoniștilor. Deși sunt puși mereu la încercare, eu sper să spargă bariera timpului și să ne demonstreze că odată ce găsești marea iubire, ea va supraviețui tuturor obstacolelor. - AdinaGidea

3. O carte atât de specialăAme ... e o carte specială cu o acțiune pe măsură. Te captivează și te ține cu sufletul la gură cu fiecare capitol, deși e dură în unele momente, iubirea celor două personaje trece peste toate obstacolele. Ame este ca o lecție de viață despre cum iubirea poate învinge orice și speranța că oamenii ca Sergio pot iubi simplitatea și bunătatea. Ești minunată, draga mea! – Mihaela

4. O poveste tensionată și plină de emoțieDeși el îi provoacă suferință, ea continuă să-l iubească. Nu renunță unul la altul, dovedind că puterea emoțiilor este incomparabilă. Ceilalți nu cred în atracția complexă dintre cei doi, dar sufletele acestora continuă să danseze prin durerea transformată în plăcere. Dominația și posesivitatea conturează admirația pentru ea, care se obișnuiește cu obstacolele ce se împletesc în relația lor. - Raluca Andreea

5. O carte care provoacă dependențăAme... O carte care provoacă încet, dar sigur, dependență și cu cât citești capitol după capitol nu te poți opri din a citi mai mult și mai mult din ea. Fără să vrei, te conectezi cu această poveste ca și cum ai fi tu în ea și trăiești intens toate provocările ei. Mie asta mi-a transmis aceasta minunată carte. - CatarauIonela

6. Una dintre cărțile mele de sufletCâtă fericire și zeci de alte emoții ne-ai provocat prin această poveste perfectă. Ame e una dintre cărțile mele de suflet, o poveste care îi oferă cititorului deconectarea necesară de la rutina de zi cu zi. Merită citită ori de câte ori ne dorim să râdem, să plângem, să oftăm și să suspinăm la acțiunea incitantă dintre protagoniștii acestei povești, pe cât sunt de fictivi, pe atât de reali și palpabili a reușit talentată noastră scriitoare să ni transmită. – Gina Filip

7. O carte plină de suspansAme... o carte pe care nu poți să o lași odată ce ai început să o citești. O ador. Am savurat fiecare cuvințel și am trăit alături de personaje. Ești ținut în suspans, ceea ce mi-a plăcut la nebunie. Ție vreau să-ți mulțumesc că mi-ai oferit această carte pentru a o citi. Ești foarte talentată! – Carmen

8. O carte plină de învățăminteScrii foarte frumos și mi-a plăcut cum ai intrat în pielea celor două personaje. Se pare că reflecțiile de la final de capitol sunt marca ta! Îmi place că închei cu învățăminte. Ame poate avea în Angel un  prieten de nădejde, cum de fapt și ea i-a dovedit că este, dar nu cred că vor depăși acest prag. –  Joannaa0110

9. O carte unicăÎmi place mult, aștept și varianta publicată acum să văd ce se întâmplă mai departe între ei și dacă vor fi Ame și Zane împreună. Chiar sunt curioasă dacă Zane va lasă teama asta de a nu i se întâmpla ceva lui Ame și își va da o șansa să fie fericit cu ea. - Cristina_299

10. Un talent de nedescrisExtraordinar de bine scrisă cartea. Felicitări pentru talentul de care ai dat dovadă!!! Din partea mea, ai nota 100/10 . Meriti Wattys! –Stephanie161003

Despre Cathya MP

Citind, am șansa să trăiesc mai multe vieți. Scriind, am șansa să le orchestrez pe toate.  Cathya MP se numără printre cei mai tineri autori Bookzone și surprinde datorită emoției pe care o regăsești în fiecare rând pe care-l scrie. Anul 2016 a fost un pilon în cariera ei de scriitoare, câștigând cu Ame premiul pentru cea mai captivantă poveste de dragoste a anului de pe Wattpad. 

O personalitate complexă, dedicată întrutotul peniței de scriitor, Cathya MP este un as al poveștilor neașteptate în care iubirea e acel ceva care învinge mereu. Ame a prins viață în 4 ani, fiind scrisă cu o migală aparte, caracteristică autoarei. Cei peste 500.000 de cititori de pe Wattpad sunt dovada vie a talentului scriitoarei.

Fragment din carte

Fără să analizez o clipă situația sau consecințele, mă aplec peste balustradă, închid ochii și sar. Două brațe puternice mă prind zdravăn, iar eu icnesc la impactul cu pieptul său dur. Răceala pielii mele face cunoștință cu dogoarea trupului său. Încă purta casca pe cap. Teroristul era tare perspicace când era vorba să se ascundă. Şiret, până în măduva oaselor îmi fixează buzele cu privirea lui arzătoare. Acum îi puteam vedea mult mai bine ochii, deoarece ne aflam lângă un felinar înalt.

— Îmi pare rău ca ți-am stricat petrecerea, prințesă. Aveai întâlnire?

Îl privesc stupefiată. Ce-i pasă lui?

— Dispari! Mă încrunt şi-mi întorc privirea către strada pustie. De unde aveam atât tupeu? Probabil că valul de adrenalină încă mai curgea în voie prin trupul meu. Inima nu contenea să se liniștească odată, pulsând atât de tare, încât aveam impresia că o aud.

— Uuu! Eşti o pisică blândă care zgârie rău. Mă strânge la piept şi mai aproape, apoi îmi şopteşte la ureche: Acolo sus nu mai erai aşa rea.

Îmi arunc privirea iarăşi spre el şi, când îi întâlnesc sclipirea din ochi, mă pierd şi constat că încă eram în braţele lui. Sar ca arsă şi trag de rochie în jos, ruşinată la gândul că mâna lui perversă tocmai ce stătuse lipită de fundul meu. Aproape că intru în pământ de rușine când observ că rochia îmi era ridicată pe şolduri.

Vai! Dacă îmi văzuse chiloţii când sărisem? Noroc că, înainte să plec, m-am schimbat și am luat boxerii negri dantelați în locul celor de babă, deoarece marginile groase ieșeau în evidentă prin rochia subțire.

— Ai văzut ceva? îl întreb rușinată.

— Stai liniștită. Nici nu mă interesează.

Îmi fixez privirea în pământ în timp ce-mi netezeam poalele rochiei. Oare spusese asta din orgoliu, sau mă găsea neatrăgătoare? Cumva, mă simțeam tare prost la gândul că nu trezeam niciun fel de interes pentru un bărbat ca el. Părea atrăgător, chiar dacă nu puteam să văd prea multe pe sub geaca din piele sau casca de pe cap. Respir adânc, gândindu-mă că orice fată în locul meu s-ar simți jignită dacă ar fi tratată cu asemenea indiferență și răceală. El practic îmi spusese că nu sunt drăguță, că nu arat bine. Poate șoldurile mele erau prea mari, sau, poate, sânii prea mici. Fel de fel de complexe se trezesc din hibernare, iar eu stăteam în fața lui, îngropată de un val de rușine. Era penibil!

— De ce te-ai înroșit așa, dintr-odată?

Clatin din cap, evitând să-l privesc. 

— Nu am nimic.

— Este din cauză că ți-am văzut chiloții?

Cu ochii mari și gura căscată, îmi ridic fruntea din pământ la auzul vorbelor sale.

— Deci i-ai văzut?!

Ridică din umeri și începe să scotocească prin buzunarele gecii.

— Cred că iubitul tău o să se supere, schimbă subiectul rapid. 

Mi se părea mie, sau tot insista pe ipoteza că eu aș avea iubit și relație, în general? Unde voia să ajungă cu toată tachinarea asta obositoare?

— Sunt cu mama, spun şi-l privesc atent, încercând să mă prind de vreun detaliu ce m-ar fi ajutat să-l recunosc şi să-l denunț pe Domnul Problemă din fața mea.

Pot să jur că aud un râset înfundat şi mă face să mă simt penibil. O fată de 20 de ani aproape, la o petrecere cu mama ei. Mda, avea motive să râdă. Mă întorc pe călcâie, gata să-mi iau tălpăşiţa de aici şi de lângă Domnul ISIS, dar mă prinde de încheietură puternic și mă întoarce din urmă.

—Wow! Ușurel, Speedy Gonzales. Unde crezi că pleci aşa repede?

— Undeva departe de tine, murmur, încă rezervată la gândul că omul ăsta ar putea fi periculos.

— Ce-ai spus?

—   Vreau să plec. Înăuntru,  de preferat.

— Serios?

— Da.

Avea un stil barbar de a se impune. Trăgea de mine fără să stea prea mult pe gânduri.

Începe să râdă, iar starea de panică mă cuprinde din nou.

— Îmi pare rău, nu se poate. Crezi că scapi aşa uşor?

—Poftim? Dă-mi drumul!

— Că altfel, ce?

— Ţip.

— Ţipă! Cine crezi că te aude? spune sigur pe sine, de parcă nu credea că am tupeu.

Mă panichez şi încep să mă zbat în mâinile lui.

— Dă-mi drumul, am zis! Lasă-mă. Ajutor! strigam pe un glas pițigăiat. Nu mai fusesem niciodată într-o asemenea postură, încât până și mie mi se părea penibil felul în care strigam după ajutor.

El începe să râdă și nu pare că se chinuie să mă țină pe loc. Era mai puternic decât pare.

Похожие товары
-15%
AME Vol. 2
AME Vol. 2
253 леев
215 леев
-14%
Cea mai buna decizie pentru bebelusul tau
Cea mai buna decizie pentru bebelusul tau
250 леев
215 леев
new
Prieteni cu beneficii
Prieteni cu beneficii
208 леев
new
-14%
Sex education Excursia
Sex education Excursia
250 леев
215 леев
new
sale
Preparate din carne si afumaturi - Gina Bradea
Preparate din carne si afumaturi - Gina Bradea
216 леев
new
Losing It Cine zice că e simplu PRIMA OARĂ?
Losing It Cine zice că e simplu PRIMA OARĂ?
200 леев
new
Dependenta de tine
Dependenta de tine
219 леев
new
-13%
O altfel de partida
O altfel de partida
248 леев
216 леев
-14%
Drako Vol. 3
Drako Vol. 3
250 леев
215 леев
new
-16%
Acea Scanteie
Acea Scanteie
248 леев
208 леев
Просмотренные товары
-15%
AME Vol. 1
AME Vol. 1
253 леев
215 леев