AME Vol. 3

-15%

AME Vol. 3

На складе
253 леев
215 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Ame este una dintre acele povești atât de rare, încât cuvintele nu sunt suficiente pentru a o descrie. Descoperă acum finalul unei povești care a zduncinat inimile cititorilor!

Secretul care ar fi trebuit păstrat pentru totdeauna a fost dezvăluit și le pune la grea încercare relația lui Ame și Sergio. Iubirea dintre aceștia are potențialul de a fi povestea perfectă. Dar destinul pare că nu este niciodată de partea lor, mai ales când răscolește trecutul și o readuce pe Lexy în calea lui Sergio.

Deși Sergio visează la un viitor însorit pe moșiile idilice ale Italiei, caracterul său impulsiv o îndepărtează pe Ame de el. Obsesia lui Angel pentru Ame reapare mai puternică și mai apăsătoare, acesta făcând orice îi stă în putință pentru a reveni în viața lui Ame. 

Răzbunările sunt nelipsite în mijlocul familiei lui Ame, iar un accident șterge într-o fracțiune de secundă trecutul eroinei. Mai au Ame și Sergio vreo șansă să fie împreună sau păcatele trecutului le vor distruge povestea de dragoste?

Comandă acum finalul unei serii care a zdruncinat destine și care a emoționat cititorii cu o poveste a iubirii adevărate!

Ame în cifre

volume

21.500 de exemplare vândute

613.000 de lecturi pe Wattpad

Recenzii de la cititori

 Totul la superlativ

„Totul la superlativ. Te ridică și te coboară, făcând inima să tremure.” – Camelia

 Fabuloasă poveste

„Am citit multe cărți de dragoste și de aventuri, dar AME le îmbină pe toate. Trăiri care îți furnică pielea și nu ai cum să nu te vezi tu acolo, în plină acțiune... fabuloasă poveste! Astept cu nerăbdare al treilea volum și sper să fie așa cum aș vrea eu să fie!” – Adriana

 Sunt încântată pentru al treilea volum

„Relația dintre Ame și Sergio a evoluat și odată cu asta și acțiunea cărții. Mi-a plăcut mult cum au evoluat personajele în acest volum și sunt încântată acum pentru al treilea, mai ales după suspansul pe care l-a creat sfârșitul volumului doi. Abia aștept să văd ce se va întampla cu relația celor doi în continuare, dacă vor putea răzbi să rămână fericiți în ciuda a tot ce se întâmplă cu viețile lor!” – Flavia, Goodreads

O iubire adevărată

„De unde să încep? S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple, altă varianta nu aș fi găsit pentru povestea celor doi. Se vede din satelit că este o iubire adevărată. Povestea aceasta MERITĂ CITITĂ.” – Natalia, Goodreads

Atât de frumos scrisă, emoție și dragoste pură

„Absolut superbă. Și am citit multe cărți până acum, dar... Ame o să fie cartea de pe noptieră! Atât de frumos scrisă, emoție și dragoste pură! Felicitări și o să citesc tot ce apare...” – Daniela

Absolut minunate

„Absolut minunate... nu am simțit niciodată pentru o carte ce am simțit pentru Ame. Atâtea trăiri și atâtea sentimente, încât mi-au dat viața peste cap.” – Daniela

Cele mai frumoase cărți

„Cele mai frumoase cărți pe care le-am citit până acum. Felicitări! CATHYA MP, aștept să apară și volumul trei cu mare nerăbdare!” – Elena

Despre autoare

„Citind, am șansa să trăiesc mai multe vieți. Scriind, am șansa să le orchestrez pe toate”

Cathya MP se numără printre cei mai tineri autori Bookzone și surprinde datorită emoției pe care o regăsești în fiecare rând pe care-l scrie. Anul 2016 a fost un pilon în cariera ei de scriitoare, câștigând cu Ame premiul pentru cea mai captivantă poveste de dragoste a anului de pe Wattpad.

O personalitate complexă, dedicată întru totul peniței de scriitor, Cathya MP este un as al poveștilor neașteptate în care iubirea e acel ceva care învinge mereu. Ame a prins viață în 5 ani, fiind scrisă cu o migală aparte, caracteristică autoarei. Cele peste 600.000 de lecturi de pe Wattpad sunt dovada vie a talentului scriitoarei.

Fragment din carte

„— Astăzi e ziua în care o vom lua de la capăt. Tu și cu mine. Adevăratul tu și adevărata eu. Nu mai există secrete între noi. E timpul să faci o alegere, Sergio!

Probabil că șocul îi alterase judecata. Sigur gândea așa din cauza veștii primite, dar era timpul să înceteze.

— Te aleg pe tine. Întotdeauna am să te aleg pe tine, o spune privindu-mă în ochi, în timp ce sângele încă îi mocnea în obraji, iar focul din priviri dansa precum Morgana din deșert.

În acel moment capitulează și își ascunde faţa la pieptul meu, precum un copil rușinat de chipul ud sub atâtea lacrimi. Îi prind capul în mâini și-i sărut creștetul de câteva ori, încercând să-i alin suspinele și să-i pansez rănile cu o privire caldă.

— Înjură-mă, dă-mă naibii, fă ce vrei cu mine, Ame, pentru că o merit!

Greutatea vorbelor sale era accentuată de tonul aspru pe care-l folosea. Răcnise până acum și se agitase într-atât, încât glasul îi era răgușit. Se simţea vinovat și responsabil pentru ceea ce păţisem și poate că odată îl învinovățisem și eu, dar adevărul e că fiecare aveam o parte de vină. Amândoi am fost orgolioși, ne-am rănit mult, ca doi încăpățânați și toate alegerile noastre ne-au adus aici. Și poate că suntem suma alegerilor noastre, iar asta înseamnă că greșeala se împarte la doi.”

Похожие товары
Eu, o mama (im)perfecta?
Eu, o mama (im)perfecta?
215 леев
-15%
AME Vol. 2
AME Vol. 2
253 леев
215 леев
-14%
Urmatoarele 365 de zile
Urmatoarele 365 de zile
250 леев
215 леев
new
-16%
Acea Scanteie
Acea Scanteie
248 леев
208 леев
new
-14%
Sex education Excursia
Sex education Excursia
250 леев
215 леев
-15%
AME Vol. 1
AME Vol. 1
253 леев
215 леев
-14%
Obsesia Vol.2
Obsesia Vol.2
250 леев
215 леев
new
Prieteni cu beneficii
Prieteni cu beneficii
208 леев
-14%
Obsesia Vol.1
Obsesia Vol.1
250 леев
215 леев
new
Dependenta de tine
Dependenta de tine
219 леев
Просмотренные товары
-15%
AME Vol. 3
AME Vol. 3
253 леев
215 леев