Confesiuni Cu sufletul pe scena vieții

New

Confesiuni Cu sufletul pe scena vieții

На складе
299 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

 Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții – o carte în care Paul Surugiu (Fuego), s-a expus cu vulnerabilitate și și-a deschis sufletul în fața ta, așa cum nu l-ai văzut niciodată. 

Scrisă într-un mod personal, sincer, cu lacrimi și cu bucurie, această carte este, dincolo de toate, povestea unui om, mai mult decât a unui artist. Pentru că, în spatele zâmbetului de artist, se ascunde uneori un suflet trist. 

Mai mult decât atât, este povestea unui om care a muncit mult și care nu ezită să recunoască asta, un om care a avut un vis măreț și a luptat pentru el, chiar și atunci când soarta l-a îmbrâncit, chiar și atunci când oamenii, ușile i-au închis. Succesul răsunător i se datorează, în primul rând, perseverenței și talentului, cât și credinței că va reuși să își îndeplinească misiunea. Și a reușit. Astăzi, milioane de oameni au râs, au dansat, au simțit fiori ascultându-i versurile și trăindu-i melodiile. 

Dar, Fuego este un artist complex. Dincolo de muzică, pictează, este actor și, în final, scrie. Cu toate acestea, ține să menționeze că nu este scriitor. Însă această carte este darul lui pentru oamenii care au crezut în el și pentru cei care i-au marcat existența și cariera, menționându-i în carte și printre care se numără nume sonore, precum Angela Similea, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Grigore Vieru, și mulți alții. Este o carte în care își expune povestea neștiută a vieții sale, povestea din spatele reflectoarelor. 

 Recenzii

Fuego, deja de câteva decenii încoace, răspândește în jur lumină de adevăr și de dreptate, dar mai ales de bunătate și de iubire. Mesajul său este autentic și este receptat așa de masiv fiindcă este sincer. Preaplinul sufletului său este același cu mesajul operei sale, cântate sau vorbite sau exprimate în alte forme artistice. Iar publicul ales căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte potriveala de care vorbeam, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat. Prin toate acestea, marele artist încetează să fie un rapsod local, proiectându-se înspre lume, înspre universalitate.

-  Ioan-Aurel Pop

 Paul este esență de cântec. Paul este inteligență artistică, complexitate. Are o formidabilă stăpânire a felului în care toate talentele sale ajung să dăinuie. Paul este cel care unește lumi, oameni, care salvează, care dă soare și care alină, glasul, cuvântul și iubirea fiindu-i permanent de căpătâi! Paul Surugiu-Fuego este o confesiune a frumosului!

– Eugen Doga 

 Minunatul, încântătorul, comicul, harnicul, talentatul, luptătorul, frumosul, EL GRANDE FUEGO – este tânărul care face viața fericită multor oameni, care aduce raze de lumină în suflet, care face multe lucruri și le face bine, cu simț de răspundere, este pentru noi bucurie și tinerețe. Îi doresc ca viața să-i fie plină de succese și să aibă aceeași dragoste de care m-am bucurat eu din partea publicului meu!

 - Draga Olteanu Matei

 Paul mi-e ca un fiu! Are atâta artă și trăire în el, încât eu rămân uimit de cum le poate face pe toate și bine! Este un spirit complex și sunt sigur că volumul de față este doar o mică parte din sufletul său, care-i bun, plin de har și care are atâta măreție și înalt în el încât poate cuprinde o lume întreagă a frumosului!

 - Jolt Kerestely 

Характеристики
Общие характеристики
Производитель
Общие характеристики
Количество страниц
304
Aвтор
Paul Surugiu- FUEGO
ISBN
9786069639405
Формат
140x210
Год публикации
2022
Похожие товары
Pe cont propriu. Traieste independent incepand de astazi - Vadim Turcanu
Pe cont propriu. Traieste independent incepand de astazi - Vadim Turcanu
330 леев
new
-13%
brand
Eu sunt 70072
Eu sunt 70072 -Bookzone
248 леев
215 леев
Просмотренные товары
new
brand
Confesiuni Cu sufletul pe scena vieții
Confesiuni Cu sufletul pe scena vieții -Bookzone
299 леев