Seria Culpables (Culpa mia)

New
Sale
Seria Culpables (Culpa mia)
Seria Culpables (Culpa mia)
Seria Culpables (Culpa mia)
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

На складе
735 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

„Mercedes Ron nu a creat o carte, a creat magie”

Descoperă povestea de dragoste periculos de intensă care a strâns peste 70 de milioane de lecturi pe Wattpad și face furori în toată lumea. 

Iubirea interzisă care îi leagă pe frumoasa Noah și misteriosul Nick, doi tineri care devin peste noapte frați vitregi, îți va reaminti că dragostea poate apărea atunci când te aștepți mai puțin și îți poate schimba viața definitiv. 

Cei doi tineri protagoniști sunt firi complet opuse, însă tocmai de aceea, la fiecare apropiere, la fiecare pas pe care îl fac unul spre celălalt, sar scântei, iar inimile lor ard. 

Primul volum din serie a stat la baza filmului fenemon Culpa mia (My Fault), produs de Amazon Prime. Celelalte volume din serie urmează să fie și ele ecranizate.

Pornește într-o cursă amețitoare alături de două personaje pe care dragostea le învață ce înseamnă păcatul, dar și iertarea! 

Frumoasa Noah și misteriosul Nick îți vor rămâne în inimă multă vreme după ce vei fi citit ultimele rânduri ale poveștii lor electrizante. Primul volum din serie – Culpa mia în orginal – a fost ecranizat cu succes de Amazon Prime.

Nick prin ochii lui Noah 

Nicholas Leister a apărut în viața mea pentru a mă distruge. Altfel nu-mi pot explica puterea acelor ochi de-un albastru pătrunzător de a-mi topi inima și limitele. Nu pot înțelege cum de nu îi pot rezista unui om care reprezintă tot ceea ce am evitat de când mă știu.

OK, e înalt ca zidul pe care și l-a creat ca să se apere, frumos sculptat de parcă ar fi o operă de-a lui Michelangelo și cu părul de un negru intens, la fel ca stilul de viață pe care-l ascunde. Care e problema, te întrebi? Problema este că e fratele meu vitreg și e periculos… de irezistibil.

Cum am ajuns să mă îndrăgostesc de el? Ușor: m-a provocat să-mi descopăr propriile laturi ascunse și să explorez o viață pe care nu am crezut-o posibilă. 

Noah prin ochii lui Nick 

M-a amuzat felul în care m-a fulgerat cu privirea. Noua mea soră vitregă părea ofensată că nu-mi păsa câtuși de puțin cum o cheamă pe ea sau pe mama ei, deși trebuie să recunosc că numele maică-sii mi-l aminteam. Era înaltă, avea probabil un metru șaizeci și opt sau un metru șaptezeci, nu eram sigur. Era slabă și nu îi lipsea nimic, trebuia să recunosc, dar trăsăturile sale erau atât de copilărești, încât orice gând depravat în ceea ce o privea era exclus. Dacă auzisem bine, nici nu terminase încă liceul, lucru care se vedea clar după pantalonii scurți, tricoul alb și tenișii negri Converse.

Dar ce mi-a atras cel mai mult atenția la ea a fost părul: avea o culoare ciudată, între blond-închis și roșcat. 

Trăiește toate emoțiile primei iubiri într-o trilogie plină de momente de tandrețe, dar și de momente periculos de pasionale, în care două inimi curajoase se ciocnesc la viteză maximă, uitând de temeri și de obstacolele care le despart!

Recenzii: 

„Această carte le are pe toate, dragoste, suspans, acțiune.... Nu încetezi să mai ai emoții sau să fii neliniștit. Chiar te face să simți ceea ce simt personajele. mi-a plăcut, mai ales personajul lui Nick, îmi place cum o iubește pe Noah, cu totul!!! ”- RV

„Mi-a plăcut mult această trilogie, este una dintre preferatele mele și o recomand, pentru că fiecare parte o îmbunătățește pe cea precedentă. În mod normal mi-e puțin teamă de cărțile care au o continuare, dar de data aceasta trebuie să spun că mi-au plăcut toate trei.” - Belen

„Am trecut de la durere, la mânie, la dor, la bucurie, și apoi am luat-o de la capăt; Fără îndoială, a fost cel mai frumoas final al poveștii. Cât de dor îmi va fi de Noah și Nick.” - Cecilia, Goodreads

„Am suferit mult pentru tot ceea ce au avut de înfruntat ambii protagoniști, dar am putut observa și modul în care acest lucru i-a făcut să se maturizeze și să crească. Au învățat să ierte și să se iubească cu adevărat. Finalul mi-a plăcut foarte mult și, mai presus de toate, m-a ajutat să mă împac cu câteva personaje pe care ajunsesem să le urăsc puțin în cartea a doua.” - Patry Fernandez, Goodreads 

Похожие товары
new
-9%
Pachet 365 de zile
Pachet 365 de zile
750 леев
685 леев
new
sale
Pachet Anna Zaires 3 cărți: Captivă, Supusă, Dominată
Pachet Anna Zaires 3 cărți: Captivă, Supusă, Dominată
809 леев
new
-19%
Pachet Planul atractiei - 3 Volume
Pachet Planul atractiei - 3 Volume
744 леев
600 леев
new
-19%
Pachet Cronicile unui barbat - Vol. 1 + 2 + 3
Pachet Cronicile unui barbat - Vol. 1 + 2 + 3
744 леев
600 леев
Просмотренные товары
new
sale
Seria Culpables (Culpa mia)
Seria Culpables (Culpa mia)
735 леев