Fluturi Vol. 1

New

Fluturi Vol. 1

На складе
175 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Toate poveștile de iubire dor. Dar unele dor atât de frumos… 

Se spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel. Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o invitaţie în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu paşi grăbiţi şi să sfârşească printr-o avalanşă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă şi poate aduce iubirea în viaţa unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi şi amărăciune, dezamăgire şi resemnare. 

Un mesaj de la Irina Binder

Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc și mor. Ei asistă la propria lor naștere și își trăiesc viața, ca să asiste chiar și la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care se ofilesc și visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii iubirii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esență a lumii, în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând și respirând doruri nebune, șoptind la fiecare deschidere de aripi: iubire.

Citind volumele care compun seria Fluturi te bucuri de un univers plin de emoții și te regăsești în fiecare zbucium. La sfârșit, te bucuri, zâmbești și mulțumești pentru tot: că ai cunoscut și trăit iubirea cu toți fluturii și cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate și sincere, că ai crescut printre cei mai minunați și delicați oameni, că te-ai pierdut ca să te regăsești, pentru că toate au un rost și pentru că nimic nu este întâmplător...

Cititorilor mei, cu multă dragoste!

Irina Binder

Recenzie

„Cine are curajul să-și devoaleze cele mai intime și profunde sentimente? Cine are puterea să privească o lume întreagă drept în ochi și să susțină cu mândrie și orgoliu «Sunt cel mai frumos om de pe Pământ!», astăzi, când lașitatea de a nu fi noi înșine ne aruncă deseori în adânci neguri ale depresiei? Când a nu ne prețui a devenit o virtute? Irina Binder este ea însăși în tot. Are curajul de a-și trăi viața cu tot ce are ea mai bun sau mai rău. Inclusiv ca autoare a Fluturilor ei cu accente autobiografice.

Irina Binder este o femeie frumoasă și onestă, un om bun, o femeie sclipitoare și o naratoare excepțională. Și mândră de a fi ea, întreagă, într-o lume de copii trase la indigo, unde minciuna se lăfăie în luxul pe care i-l asigură așezarea pe picior de egalitate cu adevărul.

După lectura cărţii Irinei Binder, un demers literar fermecător, profund și plin de emoție, de o franchețe brutală, într-un exercițiu suprem de sinceritate și acceptare, ne redescoperim exact așa cum suntem în miezul nostru, cu bune și cu mai puțin bune.”

Cu admirație și prețuire.

Cu iubire,Carmen Voinea-Răducanu

Похожие товары
Un baiat pe lista lui Schindler
Un baiat pe lista lui Schindler
176 леев
Auschwitz, ultima statie
Auschwitz, ultima statie
160 леев
Baiatul cu pijamale in dungi
Baiatul cu pijamale in dungi
165 леев
Fluturi Vol. 3
Fluturi Vol. 3
175 леев
Fluturi Vol. 2
Fluturi Vol. 2
175 леев
Iubiri si pacate - Poezii
Iubiri si pacate - Poezii
182 леев
O poveste cam ciudata si alte doua povestiri
O poveste cam ciudata si alte doua povestiri
160 леев
-9%
Mister O
Mister O
188 леев
172 леев
Asa vei sti ca l-ai intalnit pe el
Asa vei sti ca l-ai intalnit pe el
176 леев
Просмотренные товары
new
Fluturi Vol. 1
Fluturi Vol. 1
175 леев