Will

Will

На складе
413 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Una dintre forțele cele mai dinamice din divertismentul contemporan, recunoscută la nivel global, își povestește viața într-o carte deopotrivă curajoasă și motivantă, care îi urmărește parcursul de învățare până în punctul alinierii perfecte a succesului exterior, fericirii interioare și conexiunii umane. Will spune povestea necenzurată a uneia dintre cele mai uimitoare evoluții în lumea muzicii și filmului.

 Transformarea lui Will Smith dintr-un puști din West Philadelphia într-unul din cele mai mari staruri rap ale epocii sale, iar mai apoi într-unul din cele mai mari staruri din istoria Hollywood, e cu adevărat una de proporții epice – dar e numai jumătate din poveste. 

Will Smith a crezut, pe bună dreptate, că a câștigat jocul vieții: nu numai succesul său nemaiauzit, ci și faptul că întreaga lui familie activa la vârful industriei divertismentului. Doar că, pentru cei din jurul său, lucrurile nu au fost întocmai așa: ei s-au simțit a fi mai mult niște actori în circul lui - un loc de muncă fără pauze, pentru care de fapt nu erau pregătiți. S-a dovedit că educația lui Will Smith nu era nici pe departe încheiată. 

Această carte de memorii este produsul unei călătorii profunde a descoperirii de sine, o confruntare cu tot ceea ce poate voința să împlinească și, în egală măsură, cu acele lucruri pe care voința singură nu le poate împlini. Scrisă cu ajutorul lui Mark Manson, autorul bestsellerului Arta subtilă a nepăsării, cu vânzări de milioane de exemplare, Will este povestea felului în care un om reușește să-și stăpânească propriile emoții, scrisă ca să-i ajute pe cei care caută să realizeze același lucru. Doar câțiva dintre noi vom cunoaște vreodată presiunea interpretării pe cele mai mari scene ale lumii, pentru cele mai mari mize, însă cu toții putem înțelege că uneori e nevoie să renunțăm la carburantul care ne-a adus până într-un punct al evoluției personale, dacă vrem să ne continuăm călătoria. Combinația dintre o perspectivă înțeleaptă asupra valorilor universale și o poveste de viață extraordinar de amuzantă, poate chiar uluitoare, face ca Will să fie, la fel ca autorul său, o lucrare unică.

Похожие товары
Jurnalul Annei Frank
Jurnalul Annei Frank
231 леев
brand
Carte Adrian Mutu: Revenirea din infern
Carte Adrian Mutu: Revenirea din infern -Bookzone
242 леев
Fotbal minut cu minut
Fotbal minut cu minut
330 леев
Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama
Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama
270 леев
Mama, povesteste-mi despre tine!
Mama, povesteste-mi despre tine!
270 леев
Coco Chanel
Coco Chanel
264 леев
Confesiuni.
Confesiuni.
325 леев
Viata este o poveste - Editie cartonata
Viata este o poveste - Editie cartonata
260 леев
Sunt un copil al lui Dumnezeu
Sunt un copil al lui Dumnezeu
215 леев
Croitoresele de la Auschwitz
Croitoresele de la Auschwitz
270 леев
Просмотренные товары
Will
Will
413 леев