Puterea simplității

Puterea simplității

На складе
270 леев

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

„Puterea simplității” este cartea care vine ca o lecție de iubire, credință și iertare îndreptată spre tine. Pentru că te învață cum să trăiești simplu și frumos, dar având întotdeauna un suflet și o minte sănătoase și fericite. Vei descoperi cum poate o pledoarie pentru traiul simplu să îți ofere mai multă satisfacție decât toate bogățiile lumii. Pentru că te va învăța să apreciezi ceva ce este mai valoros decât orice în această lume: sufletul tău.

O carte care invită la introspecție într-o lume în care totul este ghidat de viteză, dar nu înainte de a te educa și de a-ți demonstra că minunile există, iar că tu ești una dintre minunile Universului. Iar după ce vei înțelege ce aduce cu sine această lecție, după ce vei găsi semnificația în viața ta, vei putea în sfârșit să te eliberezi din normele societății în care trăiești și să îți recâștigi adevărata libertate: cea a spiritului.

 Fragment

 „Am spus această poveste copilului din tine, copilului care, pe măsură ce a crescut, a pierdut din curajul și din entuziasmul care l-au făcut să viseze de atâtea ori. Poate că nu ai devenit astronaut, pilot, doctor, tâmplar, bucătar, ninja, pictor sau pompier, iar azi lucrezi într-o cutie frumoasă numită birou și toată acţiunea se traduce prin atins target-uri și găsirea de metode pentru a lucra mai mult și mai productiv. Poate ţi-ai dat seama că nu poţi fi supererou și nu poţi salva lumea, pentru că de multe ori realizezi că tu însuţi aștepţi să fii salvat. 

 Însă știi ce e minunat? În adâncul sufletului tău, copilul nu a renunțat să viseze, nu a renunțat să-și spună cu voce tare dorințele, doar că tu, adultul, ai dat sonorul la minimum și ai căutat să-ți găsești împlinirea după ce auzeai în afara, nu înlăuntrul tău. 

Apoi, pe măsură ce simțeai că viața ta are nevoie de sens, de o direcție care să fie în rezonanță cu inima, realizai că ceea ce trăiești este departe de ceea ce îți doreai când erai mic. Zgomotul care ţi-a cuprins mintea nu te-a mai lăsat să îți auzi cântecul din suflet.”

Recenzii

Despre credință, speranță și bucurie de viață

„M-a cucerit din prima clipă și nu am lăsat-o din mână până nu am terminat-o. M-am regăsit foarte mult în rândurile ei, pentru că atinge subiecte și provocări cu care se confruntă fiecare dintre noi: depresie, anxietate și stimă de sine scăzută, dar nu avem curajul să vorbim despre ele, să ne arătăm vulnerabilitatea. Mi-am dat seama că este despre lucrurile simple care ne pot face atât de fericiți, dar nu mai avem timp să le observăm, despre cât este de important să ajungem să fim bine cu noi, despre credință, speranță și bucurie de viață. E despre a continua să zâmbești și să trăiești fiecare zi din viața ta ca pe un dar.” – Andreea Gruia, Fondator My Forever Business despre Puterea simplității

O lecție de iubire și iertare

„Puterea simplității este o pledoarie pentru a trăi frumos și simplu, sănătos, cu sens – o lecție de iubire și iertare. Un demers educativ de explicare a modului în care funcționează Universul dar care pune accent pe faptul că minunea Universului este în fiecare dintre noi!” - Amalia Sterescu, Leadership Consultant și Public Speaking Coach despre Puterea simplității

Cartea te face să deschizi nu doar ochii, ci și sufletul

„Aștept următoarea carte! Mi-ai adus aminte să fiu copil, îmi este dor de sentimentul ăla ce mă mulțumea când eram mică (atunci nu aveam bani, haine... dar totuși aveam ceva, ceva ce acum nu știu cum de nu-l mai am și îmi lipsește). Ador cartea! M-am trezit cu gândul la carte. Uneori avem nevoie de o trezire (cartea te face să deschizi nu doar ochii, ci și sufletul, și să te apuci de curățenie). Îți mulțumesc!” - Ana Semeniuc, artist despre Puterea simplității

Despre autoare

Adriana Roman este scriitoare, mamă și ghid pentru evoluție conștientă. Adriana și-a dat seama că îi este predestinat să ajute oamenii prin transformarea personală și profesională a acestora. Copilăria petrecută în Maramureș i-a sădit frumosul în suflet și dorința de a-l regăsi în ceilalți. Chiar dacă a pornit ca un sâmbure al speranței în sufletul său, visul acesta de a ajuta oamenii a început să prindă contur în momentul în care Adriana și-a regăsit una dintre pasiunile existente încă din copilărie: scrisul. Formările sale educaționale includ cursuri de psiho-pedagogie, analiză tranzacțională, programare neuro-lingvistică.

„Consider că misiunea pe care o avem pe acest pământ este aceea de a evolua, de a ne descoperi puterea interioară, de a ne atinge potenţialul maxim ca şi fiinţe, în primul rând spirituale. E important să ne cunoaştem şi să privim viaţa ca parte a unui întreg mai cuprinzător – Universul, atât interior cât şi cel exterior.”

Похожие товары
Atenție cu intenție
Atenție cu intenție
260 леев
Puterea prezentului. Editia a VI-a
Puterea prezentului. Editia a VI-a
248 леев
Adevărul ascuns în tine Citește-ți propria carte
Adevărul ascuns în tine Citește-ți propria carte
263 леев
ABC-ul Psihopatului de succes
ABC-ul Psihopatului de succes
264 леев
Secretul fericirii mele Jurnalul femeii împlinite
Secretul fericirii mele Jurnalul femeii împlinite
260 леев
Iubitelor mele prietene
Iubitelor mele prietene
264 леев
MANIFEST - Ediție Cartonată 7 pași pentru a-ți transforma viața
MANIFEST - Ediție Cartonată 7 pași pentru a-ți transforma viața
260 леев
Secrete aflate pe pielea mea
Secrete aflate pe pielea mea
270 леев
Revoluția emoțiilor Impactul radical al emoțiilor asupra gândirii
Revoluția emoțiilor Impactul radical al emoțiilor asupra gândirii
260 леев
Cartea gesturilor
Cartea gesturilor
248 леев
Просмотренные товары
Puterea simplității
Puterea simplității
270 леев