Mama, povesteste-mi despre tine!

Mama, povesteste-mi despre tine!

На складе
270 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Draga mea cititoare,

Ziua în care copilul tău te va întreba senin: Cum ți-a ales mama ta numele? nu este departe. Pentru mine, momentul a fost extrem de sensibil. Daria aștepta răspunsul, iar eu abia atunci am realizat că, de fapt, nici nu știu. Iar Mama… Mama mea era plecată de multă vreme. Am reactivat atunci durerea ce rămâne imprimată în suflet… Absența Mamei înseamnă și capitole lipsă din viața noastră împreună. Timpul ce ni s-a dat a fost mult prea scurt.

Din durerea asta profundă a apărut acest proiect, din dorința mea de a ne face timpul prieten, atât cât îl avem. Eu nu mai pot primi răspunsuri de la Mama. Dar fiica mea va ști tot ceea ce vrea să știe despre ea, despre mine, despre noi două. Copiii ei vor deschide această carte și vor afla întreaga poveste.

Te invit să mi te alături! Răspunde acestor întrebări și du povestea ta mai departe, în veșnicie!” 

Aceast volum este o carte interactivă, un exercițiu terapeutic pe care îți recomandăm să îl parcurgi dacă:

  • Prețuiești toate amintirile pe care le-ai adunat cu grijă până acum și ai vrea să le transmiți mai departe celor pe care îi iubești.
  • Îți dorești să petreci puțin timp tu cu tine, redescoperind amintiri și momente cheie care te-au format și ți-au ghidat pașii până în prezent.
  • Vrei ca cei dragi să te aibă mereu alături, să-i poți sfătui întotdeauna, să le răspunzi la întrebări chiar și atunci când nu ești lângă ei.
  • Ți-ar plăcea să regăsești și să retrăiești bucuria unor momente din trecut.
  • Ai nevoie de un ghid pentru a-ți reaminti cine ai fost, cine ești și cine îți dorești să devii.

Deschide-ți inima și scrie-ți povestea. Pentru tine. Pentru cei dragi.

Acest volum îți propune exercițiu de sinceritate. Este pur și simplu un volum al întrebărilor care readuce la viață momente pe care le-ai uitat cândva într-un sertar al sufletului. De ce? Pentru că toate aceste amintiri sunt importante, prețioase. Împreună, toate momentele tale de bucurie sau de neliniște te-au adus în punctul în care te afli acum și alcătuiesc POVESTEA ta. Iar povestea ta merită transmisă mai departe.

În timp, această carte interactivă va deveni o comoară pentru pentru fiica sau fiul tău, pentru toți cei pe care îi iubești. Indiferent cu cine dorești să îți împărtășești povestea, aceast volum e este, în primul rând, cadoul perfect pe care ți-l poți oferi tu ție însăți, celei care ai fost, celei care vei deveni.

Cu ajutorul acestui exercițiu terapeutic, trecutul poate deveni o inspirație și un sprijin pentru viitor. Întrebările te vor ghida pas cu pas înapoi în timp, te vor provoca să te redescoperi și să decizi cum va fi următorul capitol al poveștii tale.

Recenzii:

Nu știu să existe zbucium mai mare pentru un suflet de om decât lipsa de informații despre cine-i sunt strămoșii și cum au trăit ei. Din astfel de motive, consider că Mamă, povestește-mi despre tine! este un mijloc de comunicare prin care putem dobândi atât o mare parte din istoria familiei de apartenență, cât și sentimentul că ființa care ne-a dat viață va rămâne veșnic vie în memoria și amintirile noastre. - Gáspár György, psihoterapeut, autorul cărților Copilul invizibil și Suflete de sticlă

Citind cartea Narcisei, a cărei prietenie e neprețuită pentru că nu poate aparține oricui, am găsit „chei” pe care le speram agățate la micul meu lacăt, în buzunarul de la piept.

Întreabă-te ce nu știi că te-ai putea întreba tu, ce te va surprinde când îi vei povesti fiicei tale, fiului tău, ce fel de trecut îi poate creiona viitorul. Eu am făcut așa și, deși nu e mereu ușor să răspunzi sufletului tău, e un exercițiu care te marchează dulce. - Teo Trandafir, realizatoare TV

Am simțit ideea Narcisei în suflet. Am susținut-o și am încurajat-o, chiar am pus umărul pe alocuri la finalizarea ei.

Când am primit volumul, ochii mi s-au umplut imediat de lacrimi. Mi s-a părut că este fix ce trebuie pentru a acoperi o zonă atât de puțin cunoscută: adevărul părinților noștri. 

Minunată provocare, mândră și fericită de prietenia mea cu Narcisa! - Mirela Retegan, jurnalistă, om de radio și fondatoarea companiei de evenimente pentru copii Gașca Zurli

Похожие товары
Viata este o poveste - Editie cartonata
Viata este o poveste - Editie cartonata
260 леев
Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama
Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama
270 леев
Croitoresele de la Auschwitz
Croitoresele de la Auschwitz
270 леев
Coco Chanel
Coco Chanel
264 леев
Просмотренные товары
Mama, povesteste-mi despre tine!
Mama, povesteste-mi despre tine!
270 леев