Razboiul sufletului. Durerea de azi, puterea de maine

Razboiul sufletului. Durerea de azi, puterea de maine

На складе
215 леев

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Războiul sufletului este lectura care îți va pune în față revelații capabile să îți insereze fericirea în ADN, pe drumul către o viață armonioasă. Este cartea care te va încuraja să te ridici, oricât de jos ai fi, și care îți va dezvălui secrete ce te pot purta pe culmile succesului.

„Da, știu, ne doare trecutul și ne ține pe loc sau ne încurcă însă e doar o scuză pentru că nimic nu ne poate opri din drumul nostru dacă ne dorim cu adevărat să evoluăm. Când știi ce vrei cu adevărat, orice zid devine scară!

Citind acest roman, vei descoperi lecții de maturizare emoțională, de regăsire și de reconectare cu sinele. Vei întâlni o eroină cu un conflict interior pe care mulți dintre noi îl trăim în propria viață: conștientizarea că nu suntem noi înșine atunci când viața ne supune celor mai grele provocări. Adesea ne întrebăm cine suntem și care este menirea noastră în această lume, dar nu găsim răspunsurile pentru că nu știm unde să le căutăm în interiorul nostru. Această carte îți explică prin puterea exemplului cum să îți accepți trecutul, să îți înfrunți obstacolele, să îți vindeci rănile și să te ierți pentru a putea duce o viață plină de iubire și lumină. Și îți oferă puterea de a te reconstrui după ce te ridici dintre ruine, de a privi trecutul cu iertare, prezentul cu recunoștință și viitorul cu încredere.

Citind această carte vei învăța să:

·        reflectezi asupra modului în care îți trăiești viața și să descoperi ce te împiedică să evoluezi și să fii fericită;

·        faci schimbările radicale de care te temeai în viața ta și să atingi un echilibru interior;

·        cauți sprijin de fiecare dată când simți că treci printr-o perioadă dificilă;

·        nu te dai bătută atunci când nu reușești ceea ce ți-ai propus din prima încercare;

·        dai o a doua șansă visurilor tale;

·        te regăsești și să te reconectezi la ceea ce este cu adevărat important pentru tine;

·        găsești soluții pentru conflictele interioare;

·        trăiești o viață armonioasă.

Recenzii de la cititor

Ne identificăm cu frumosul din noi, prinzând curaj să ne urmăm visurile

„Nina Ștefan este omul care te poartă într-o călătorie numită VIAȚĂ. Pasiunea pentru scris și experiențele vieții ei te ajută să te întorci la copilul interior. Prin tot ce am citit în cartea ei, m-am întors la „copilul din mine”, care este plin de resurse nelimitate. Nina își așterne cuvintele și le creionează astfel încât noi să trăim experiențe prin care să ne identificăm cu frumosul din noi, prinzând curaj să ne urmăm visurile.“ - Cristian Teișan (trainer NLP, speaker, business coach)

Călătoria care este indispensabilă unei vieți armonioase

„O carte care redă într-un mod magic călătoria care este indispensabilă unei vieți armonioase: călătoria în trecutul nostru, plimbarea pe toate străduțele sufletului nostru, pentru a le lumina, împăcarea cu toți cei care ne-au greșit și cărora le-am greșit, pentru a ne (re)găsi, a ne cunoaște, a ne descoperi menirea existenței noastre și a reuși să o împlinim. Tânăra pierdută în zgomotele lumii, pe străzile întunecate ale vieții ei, devine, după această călătorie prodigioasă, o femeie matură, spirituală, înfloritoare, un exemplu și o inspirație pentru toți cei care ajung în preajma ei.” - Loredana Pulpan (trainer, consilier în practica intimității, scriitor)

Doza de optimism de care ai nevoie oricând

„Nina este doza de optimism de care ai nevoie oricând. Mereu veselă, plină de viață și de viziune, te inspiră doar prin simpla ei prezență. De vorbit vorbește cât pentru trei oameni, dar spune ceea ce trebuie! Cu siguranță rândurile scrise de ea sunt inspirație pentru noi toți. Vă îndemn să îi deschideți ușa și să o lăsați să vă transforme viața!" - Alina Ilioi-Mureșan (realizator TV, jurnalist, scriitor)

O lecție de viață, un ghid, un îndrumător pentru oricine are nevoie să se întoarcă la esență

„Nu poți spune că lupta nu ți-a folosit, că rănile ți-au fost în van, căci pentru majoritatea oamenilor lucrurile, cum sunt, așa rămân. Nina Ștefan, tu ai făcut ca rătăcirea și suferințele să-ți fie călăuză, să te transforme, să te vindece și la final să te reconstruiești. Recomand cu căldură cartea sa. Este o lecție de viață, un ghid, un îndrumător pentru oricine are nevoie să se întoarcă la esență.” - Elenita Buzgure (psiholog, terapeut, trainer)

Cartea te face să plutești prin simplitatea și fluența stilului

„Omul modern se refugiază oriunde poate, doar să nu se întâlnească pe sine însuși. Orice distracție sau plăcere este excelentă atâta vreme cât omul rămâne ocupat și departe de durerea dinăuntrul lui. Autoarea surprinde în cartea ei poate cel mai greu și important moment al vieții, acela în care nu mai ai unde să fugi și trebuie să descoperi „vinovatul” pentru toate relele din viata ta și să aplici tratamentul suprem pentru toate acestea. Cartea te face să plutești prin simplitatea și fluența stilului, stil care dezvăluie starea de flux în care s-a aflat autoarea în momentul conceperii mesajului, fără îndoială inspirat din sfere înalte în care mai rar avem acces. Aceasta este lecția secretă a cărții și iată că avem și noi ocazia de a învăța să trăim în starea de flux, precum a învățat și personajul surprins cu voioșie în paginile acestei minunate cărți.” - Mircea Stanciu (speaker & trainer, consultant financiar)

Fragment

Azi sunt fericită, îmi iubesc sufletul, pur și simplu nu-mi mai pasă de micile răutăți din jurul meu. Mă iubesc așa imperfectă cum sunt, pentru că asta mă face unică! Nu-mi mai pasă cum sunt văzută, ce cred oamenii sau ce vorbesc despre mine. Nu e treaba mea. E problema lor! Eu sunt așa cum simt! Sunt iubire! Iubesc fără să mă gândesc că poate doare, iert fără să mă gândesc că poate voi fi rănită iar, dăruiesc fără să cer înapoi și nu am așteptări, iar asta mă face să mă simt împlinită și liberă! Îmi asum fiecare acțiune. De astăzi trăiesc EU, așa cum simt, nu cum vor alții! Am înțeles că trecutul nu poate fi schimbat, iar viitorul e departe. 

Astăzi iubesc PREZENTUL și mă bucur de el! Tot ce am este astăzi, acum și aici! Trăiesc fiecare clipă ca și cum este singura pe care o am și este minunat! Acum am curaj să privesc în urmă și să-mi povestesc trăirile și emoțiile pe care le-am ținut ascunse în mine. Mi-am dat seama că sunt adevărate lecții de viață și nu am de ce să mă rușinez cu ele. Doar trăind ce am trait, am ajuns să fiu femeia minunată de acum, pentru că asta vreau să cred despre mine: că sunt minunată, iar sufletul meu, cel mai frumos dar de la Dumnezeu! El, complicele meu în toate!

Despre autoare

Nina Ștefan este autoare la Academia sufletului, trainer, consilier pentru dezvoltare personală și practician NPL acreditat. Dar formarea sa personală este doar un instrument care o ajută să-și împlinească adevăratul vis, acela de a ghida oamenii în evoluția lor personală.

„Pictez cu mâinile goale emoții pe care le pun în sufletele celor care mă citesc. Eu nu scriu povești, eu trezesc suflete. Sunt o simplă călătoare prin viață, iubitoare de litere, de mister, dornică de aventură, mereu în echilibru căutând secretele existenței. Îmi place să semăn pace și lumină în sufletele oamenilor. Am învățat că în fiecare problemă există ceva bun dacă privesc din unghiul potrivit, iar căzăturile nu sunt altceva decât pașii care mă învață să zbor. Am învățat să-mi ascult vocea interioară și o urmez cu sufletul deschis.”

Похожие товары
Nevoile lui, nevoile ei Secretele unei relatii de cuplu durabile
Nevoile lui, nevoile ei Secretele unei relatii de cuplu durabile
215 леев
HO’OPONOPONO
HO’OPONOPONO
226 леев
Cine sunt eu? Calea spre autocunoastere si vindecare Reeditare: Ajutor! Iubesc si doare - Ghid de igiena emotionala
Cine sunt eu? Calea spre autocunoastere si vindecare Reeditare: Ajutor! Iubesc si doare - Ghid de igiena emotionala
215 леев
Arta feminitatii Cum sa ai succes intr-o lume a barbatilor
Arta feminitatii Cum sa ai succes intr-o lume a barbatilor
215 леев
Femeia independenta
Femeia independenta
215 леев
Esti un om frumos! Invata sa te iubesti
Esti un om frumos! Invata sa te iubesti
215 леев
Realizarea telurilor
Realizarea telurilor
220 леев
Corpul nu uita Vindecarea traumelor profunde din inconstient
Corpul nu uita Vindecarea traumelor profunde din inconstient
204 леев
Metoda vizualizării
Metoda vizualizării
219 леев
Harta Femeii
Harta Femeii
219 леев
Просмотренные товары
Razboiul sufletului. Durerea de azi, puterea de maine
Razboiul sufletului. Durerea de azi, puterea de maine
215 леев