Nopti la Monaco (resigilat)

Nopti la Monaco (resigilat)

На складе
215 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Nicoleta, copilul unei familii modeste, crește simțind umilința și apăsarea sărăciei. Școala pare a fi salvarea sa de la o viață nefericită atunci când se mută în micuțul apartament al mătușii sale din Ploiești, însă destinul a plănuit altceva pentru ea. Dezamăgirea și furia iau locul ambiției în sufletul său, iar Nicoleta ajunge în Valetta, Malta, cu un pisoi în brațe și cu banii pe care ar fi trebuit să-i returneze. Drumul vieții sale o poartă prin toată lumea, în cercuri ale oamenilor de afaceri, în mijlocul petrecerilor decadente. De la copila din satul Văleni, Nicoleta se transformă complet în Nika, o femeie fatală fără trecut, care se abate de la morală pentru a încheia contracte de afaceri. Însă iubirea apare în viața sa pe nesimțite, influențându-i deciziile și viitorul.

Comandă acum „Nopți la Monaco” și pornește în călătoria inimilor care învață să bată în tandem atunci când piedicile Universului încearcă totul pentru a le opri!

Recenzii 

Un roman senzual despre tainele sufletului omenesc și despre piedicile sociale

„Credeţi că sunteţi pregătiţi pentru ceea ce urmează să citiţi în cartea asta? Noul roman al Nataşei nu seamănă cu nimic din ceea ce aţi citit până acum. Nopţi la Monaco a măcelărit așa-zisele virtuţi umane, a scos la iveală ceea ce toţi gândesc, dar nimeni nu spune. Nopți la Monaco este un amestec de pasiune și intrigă, un roman senzual despre tainele sufletului omenesc și despre piedicile sociale.” – Adrian Ivan (blogger) 

Faptul că te lasă s-o simți face o carte să fie BUNĂ

„Atunci când stai până târziu ca să citești până la final o carte, înseamnă că scrierea chiar merită. Am simțit o realitate expusă frumos pe parcursul lecturii. Am trăit odată cu personajele. Am avut emoții. Am zâmbit. Am admirat unele lucruri. Am simțit ceea ce-am citit. Și asta, în opinia mea, face o carte să fie BUNĂ, faptul că te lasă s-o simți… Îți mulțumesc, Natașa, pentru că mi-ai oferit din nou șansa să te citesc și, mai presus de asta, să te simt!” – Patricia despre „Nopți la Monaco”

Un poem arborescent dedicat iubirii

„Natașa Alina Culea reușește să creioneze cele mai individualizate personaje din literatura română contemporană; creația ei se desprinde din elegii și drame, devenind un poem arborescent dedicat iubirii.” – BookNation

Fragment 

„– Nu știu de ce, dar sună ca un pact cu diavolul! exclamă fata.

– Într-un fel, este, nu-ţi ascund asta. Dacă preferi să fii femeie de serviciu şi să imprimi hârtii, eu nu-ţi impun nimic. Să știi că poți ajunge pe un alt post, poți fi asistenta vreunui director. Dar poți fi chiar mai mult de atâta. Este alegerea ta, dar trebuie să fii conştientă că este o ofertă unică. Nici eu nu sunt sigur dacă eşti cea mai potrivită pentru ceea ce caut eu, deşi toate instinctele-mi spun că eşti. Acum ești o frumusețe neșlefuită, dar chiar și fumusețea se duce, ceea ce va conta mai târziu vor fi șansele pe care le-ai avut și cum ai știut să le valorifici. Altfel, vor rămâne doar regretele unei vieți irosite. Gândeşte-te bine la ceea ce ți-am spus. Nu vreau să te presez, nu este deloc intenția mea, dar adevărul este că eu pot găsi o altă fată, tu poți spune același lucru despre ceea ce îți ofer?

Nika se gândea. Se foia pe scaun. Don Giovanni avea dreptate. Parcă vorbea despre tușa Catia și despre temerile cele mai intime ale ei. Nika înfipse furculiţa-n farfuria cu paste în sos. Se simţea ca Mata Hari, un fel de spion sau o seducătoare, poate ambele. Nu m-aş fi gândit niciodată că există astfel de oferte, astfel de roluri de jucat, cu mize atât de mari. Cât de ciudată este viața mea, parcă merg mereu pe sârmă. Dar cât de des ți se oferă oportunitatea de a-ți schimba viața radical? De ce am plecat din sat? Ca să descopăr lumea, nu? Au săracii de ales vreodată, cu adevărat?” 

Despre autoare

Natașa Alina Culea este o scriitoare româncă de origine ucraineană, născută la Tulcea. Aceasta este cunoscută pentru poveștile sale atemporale, pentru amintirile care le lasă în urmă orice carte a sa, fie ele dulci-amărui sau înduioșătoare. Natașa Alina Culea este responsabilă pentru lecturi ce fac cititorii să trăiască emoții puternice alături de personaje, pentru povești ce captivează prin inocență și senzualitate, pentru un stil ce frapează prin veridicitate și realism și nu se dezice niciodată de simplitate, frumusețe și eleganță. Din 2014, autoarea a publicat șase romane, vândute inițial în mii de exemplare în România

Похожие товары
-8%
Cum să-i reziști unui Lord
Cum să-i reziști unui Lord
236 леев
216 леев
Skandar și hoțul de unicorni - Hardcover
Skandar și hoțul de unicorni - Hardcover
230 леев
Minciuni pe canapea
Minciuni pe canapea
215 леев
Ne vedem pe malul lacului
Ne vedem pe malul lacului
216 леев
Infern în paradis O vacanță de vis ce se transformă într-un coșmar. Cine va supraviețui?
Infern în paradis O vacanță de vis ce se transformă într-un coșmar. Cine va supraviețui?
208 леев
Hoțul de cărți
Hoțul de cărți
231 леев
Vrăjile se scriu cu sânge
Vrăjile se scriu cu sânge
219 леев
Iubirea te invata
Iubirea te invata
231 леев
Darul croitoresei
Darul croitoresei
216 леев
Hopeless
Hopeless
204 леев
Просмотренные товары
Nopti la Monaco (resigilat)
Nopti la Monaco (resigilat)
215 леев