Gustul pacatului

Gustul pacatului

На складе
255 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Cauți cărți erotice de citit care să-ți aprindă imaginația?   

Gustul păcatului continuă cea mai iubită și controversată serie de cărți, Confesiunea unui preot, și te cucerește cu o poveste de sine stătătoare care poate fi citită independent. O poveste de dragoste atipică ce abundă în detalii fierbinți.

În Gustul păcatului avem de-a face cu o poveste nouă, total neașteptată. Pregătește-te s-o pui pe lista cu cele mai bune cărți!

În scenă intră fratele lui Tyler, Sean, care se îndrăgostește de  Zenny, o tânără de-o frumusețe ce ar putea a isca un război. Zenny se pregătește să devină măicuță, iar înainte de a face asta trebuie să guste din toate plăcerile vieții, să știe ce lucruri minunate poate simți și face un trup. 

Descoperă în librăria online Bookzone o carte erotică, dar și o carte de dragoste cu întorsături de situație excepționale, ce evoluează de la pagină la pagină de la cele mai simple emoții până la cele mai complexe freamăte ale sufletului. Va trăi Sean cu mult curaj o poveste de dragoste atât de intensă?

Gustul păcatului e o mărturisire de-o frumusețe aparte despre credință, dragoste, dorință, familie și sacrificiu. 

***

Sunt un păcătos cu zâmbet cu gropițe și păr perfect, și știu cum să fac păcatul divin..

O gală oarecare. Un amalgam de oameni bogați și un pahar de scotch băut în liniștea serii. Până apare EA. Într-o scânteiere de mătase roșie și o naivitate aproape viciată de trăsăturile ademenitoare.

Să o privesc mă face să simt că mâna mea se află pe un voal care ascunde un mister plin de putere. Așa mă simțeam când priveam ferestrele cu vitralii ale bisericii mele. Așa simțeam față de Dumnezeu.

Ce noapte plăcută, spune EL. Privirile li s-au încrucișat, un zbucium interior e pe cale să explodeze, iar legătura dintre cei doi se va transforma dintr-un experiment al îndoielii într-o explorare trupească și sufletească deopotrivă. 

***

Recenzii Goodreads

Gustul păcatului se află prin cele mai citite cărți din lume, iar recenziile de pe Goodreads sunt cea mai bună dovadă. Nu uita că o poți comanda rapid de pe librăria online Bookzone.

Laurelin Paige:

Minunată, profundă, sexy și devastatoare. Asemenea oricărei cărți scrise de Sierra Simone. Temele despre sex și Dumnezeu pe care le-a explorat în „Confesiunea unui preot” sunt puse acum în discuție într-un mod diferit, cu personalități ce-ți taie respirația și cu o povestea care nu vei dori să se termine.  

Tijuana:

Nu pot exprima în cuvinte ce povești extraordinare scrie Sierra Simone. Cât timp am citit cartea, soțul mi-a spus că sunt o „epavă emoțională”. Am izbucnit în plâns de îndată ce am terminat primul capitol. Știi că o carte e bună când nu-ți poți stăpâni emoțiile. Am simțit întreaga poveste, dar „Gustul păcatului” e mai mult decât o poveste. E un statement, un subiect de discuție în sine. Un romantism dublat de probleme religioase și sociale. Un roman spectaculos, curajos, sexy, fără cusur, de care ai nevoie în viața ta.  

Ang:

„Gustul păcatului” este mixul perfect între sacru și profan care explorează spiritualitatea și pasiunea cu ajutorul iubirii. Sierra Simone reușește să ne arate cât de normală este, de fapt, dorința carnală și continuă să fie acea regină a iubirii și a sexului, în timp ce personajele principale, Sean și Zenny, te vor inspira să te cunoști mai bine și să iubești cu toată inima. 

Kat:

Dacă te-ai îndrăgostit de Tyler Bell în „Confesiunea unui preot”, atunci îl vei iubi din toată inima pe fratele lui, Sean Bell. Ajuns la vârsta de 36 de ani, Sean e acel bărbat fatal conștinent de atuurile sale, lucru pe care nu-l ascunde. Nu a avut niciodată o relație în adevăratul sens al cuvântului, dar simpla lui apariție înnebunește orice fată. Am iubit fiecare părticică din povestea lui Sean… O recomand cu drag tuturor!

Pavlina:

Am iubit „Confesiunea unui preot”, însă „Gustul păcatului” este mai mult decât minunată. Un roman captivant, plin de pasiune, fierbinte și, mai ales, intens. La început am ezitat când am văzut număr de pagini, însă nu am lăsat cartea din mână până nu am terminat-o. A fost fix ce aveam nevoie. Scriitura autoarei este frumoase, iar firul narativ te poartă printr-o sumedenie de emoții. Sean este fantastic, sexy, oarecum arogant, dar îi pasă foarte mult de Zenny. Ea e atââât de inocentă și amuzantă. Iar chimie dintre ei e inegalabilă. Per ansamblu, o poveste excepțională. 

Despre Sierra Simone

Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, datorită efervescenței cu care scrie, cât și datorită acelui element surpriză pe care-l adaugă într-un mod unic în fiecare roman al său.

Confesiunea unui preot și Slujba de la miezul nopții au avut parte de un succes răsunător la editura Bookzone, devenind bestselleruri încă din primele zile de la lansare, cu o sumedenie de fani înfocați dornici să guste din fructul interzis. 

Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper și un fenomen în categoria cărților erotice, nefiindu-i teamă să își expună cele mai întunecate fantezii și să scrie despre subiecte controversate. *** Descoperă cărți la reducere de la editura Bookzone.ro și vei avea parte de cărți bestseller ce au cucerit inimile a mii de cititori. În plus, poți comanda cărți online și vor ajunge repede la tine în bibliotecă. Iar Gustul păcatului este cu siguranță o carte pe care nu vrei să o ratezi.

Похожие товары
Isadora Moon aduce magia iernii
Isadora Moon aduce magia iernii
248 леев
Insomnii
Insomnii
248 леев
Umbrele care ne despart
Umbrele care ne despart
270 леев
Crima de la conacul Remy. Seria Crima perfecta Vol.4
Crima de la conacul Remy. Seria Crima perfecta Vol.4
242 леев
Regina fara regat
Regina fara regat
270 леев
Dragostea in vremea holerei
Dragostea in vremea holerei
242 леев
Banda celor sase ciori. Editia TIE-IN
Banda celor sase ciori. Editia TIE-IN
270 леев
Iubirea între joc și realitate
Iubirea între joc și realitate
260 леев
Cea mai frumoasă greșeală
Cea mai frumoasă greșeală
270 леев
În inima junglei
În inima junglei
248 леев
Просмотренные товары
Gustul pacatului
Gustul pacatului
255 леев