Pachet Secretele iubirii

Pachet Secretele iubirii

На складе
539 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Din dragoste. Sau din ură? - primul volum din seria Adair Family.

Un roman ce te va cuceri prin detaliile ușor de vizualizat, prin complexitatea personajelor, cu trăiri profunde și un portret atent conturat, prin povestea de tip hate-love, care se dezvoltă armonios și îți stârnește un mix de senzații. 

Mai mult decât o poveste de dragoste. O poveste de acțiune, plină de suspans și mister, cu tentative de crimă, relații familiale pline de dramă și situații de tip hate-love. 

Totul începe în momentul în care Robyn pleacă în căutarea tatălui ei, pe care nu l-a mai văzut de când avea 14 ani, părăsind-o în favoarea lui Lachlan Adair, pe vremuri vedetă la Hollywood. Întâlnirea dintre ei creează o tensiune și o ură reciprocă, amândoi simțind că celălalt atentează la același lucru – Mac Galbraith, tatăl lui Robyn. Ulterior, ura se transformă în atracție, apoi în pasiune... poate chiar iubire?

 „O poveste complexă și sexy.” – UsaToday.com

„Umor, dramă, pasiune. Toate ingredientele necesare unei lecturi captivante.” – The Reading Cafe

„Una dintre cărțile mele preferate și consider că este un must-read pentru fanii poveștilor romantice.” – Catherine Cowles, autoare

Renaștem împreună – al doilea volum din seria Adair Family.

În partea a doua a seriei, acțiunea îi are în prim-plan pe Thane, fratele mai mic și mai carismatic al lui Lachlan, și pe Regan, sora vitregă a lui Robyn. Povestea lor te transpune în lumea frumoasă din Ardnoch și în miezul familiei Adair, iar pasiunea lor arzătoare va deveni pentru tine o aventură care te va ajuta să descoperi ținuturile scoțiene, cu un strop de magie hollywoodiană. 

Vei avea parte de o poveste de dragoste fierbinte, dar cumva interzisă, pentru că Thane este văduv, iar Regan este bona copiilor lui. Dinamica dintre ei e intensă, plină de tensiune și te ține cu sufletul la gură, cu atât mai mult cu cât, dincolo de fluturii iubirii, pândește un pericol care îți dă fiori. 

„Din ce în ce mai bun. Nu credeam că poate să-mi placă mai mult decât primul volum, dar e mai mult decât perfect. Și este atât de fierbinte povestea, încât ai nevoie de un duș rece după ce o citești.” - Sarah Echavarre Smith, autoare

„O poveste de dragoste epică, ce va rămâne mereu în sufletul meu.” – Catherine Cowles, autoare


Похожие товары
Te rog, nu mă iubi + Cea mai frumoasă greșeală
Te rog, nu mă iubi + Cea mai frumoasă greșeală
540 леев
A Patra Aripa. Seria Empyrean Vol.1
A Patra Aripa. Seria Empyrean Vol.1
557 леев
Flacara de fier. Seria Empyrean Vol.2
Flacara de fier. Seria Empyrean Vol.2
557 леев
Păcatul meu + Păcatul tău
Păcatul meu + Păcatul tău
520 леев
Просмотренные товары
Pachet Secretele iubirii
Pachet Secretele iubirii
539 леев