Iubirea între joc și realitate

Iubirea între joc și realitate

На складе
260 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

O carte despre frumusețe, fragilitate, iubire și creativitate.

„Absolut sclipitoare... Una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit” – John Green, autorul bestsellerului Sub aceeași stea.

„O poveste despre identitate, conexiune, și, da, despre dragoste, sub toate formele sale.” - PopSugar

„O bijuterie de roman, intim, dar răvășitor, modern, și, în același timp, clasic.” – Erin Morgenstern, autoarea romanului The Night Circus

 „Genul de carte care apare o dată la un deceniu” – Rebecca Serle, autoarea romanului In Five Years

Într-un joc, totul este posibil, ai mereu posibilitatea să o iei de la capăt, să mai încerci o dată și încă o dată. La fel sunt și marile iubiri, care așteaptă mereu o nouă șansă pentru a renaște. Dar Sam și Sadie ezită, fug de tot ceea ce se ascunde în inima lor pentru că riscă să piardă tot ce au mai de preț: prietenia care îi leagă.

Descrierea cărții: 

„Toți trăim cel mult jumătate de viață. Pe de o parte, e viața pe care am trăit-o, care a constat în alegerile pe care le-am făcut. Și apoi, e cealaltă viață, cea care conține lucrurile pe care nu le-am ales.”

Sam și Sadie. Sadie și Sam. Sam Masur și Sadie Green se întâlnesc și se reîntâlnesc pe parcursul a 30 de ani într-un joc complicat al iubirii și al prieteniei. 

Adesea îndrăgostiți, ei nu îndrăznesc să-și riște prietenia, iar toate momentele intense pe care le trăiesc împreună pe tot parcursul vieții par sortite să rămână doar scurte promisiuni a tot ceea ce ar fi putut să fie.

Pasionați de jocuri video încă din copilărie, la 25 de ani, Sam și Sadie creează ICHIGO pentru a aduce mai multă fericire oamenilor din jurul lor, însă, între timp, viața reală devine mai complicată decât orice joc, iar cei doi sunt prinși într-un triunghi amoros neașteptat. 

Sam și Sadie trăiesc o poveste atipică, plină de răsturnări de situație, în care dragostea este, de fapt, asemenea unui joc în care o poți lua mereu de la început iar și iar. Iar, cât timp există mâine, există și speranța unei iubiri cât o viață. 

Recenzii:

Mi-a plăcut totul la această carte... Este adorabilă, dulce, tristă, teatrală, scrisă cu maiestrie, inteligentă, emoțională, riguroasă din punct de vedere intelectual, sensibilă și minunată... – Elyse, Goodreads Reviews 

Pentru prima dată după câțiva ani, m-am trezit cu disperare că nu vreau să se termine o carte. Am simțit nevoia să o iau de la început. Nu sunt interesat de jocurile video, dar această poveste este despre actul creației în sine, precum și despre colaborare, prietenie, dragoste, familie și maturizare. – Steven, Goodreads Reviews

Похожие товары
Midnight Blue
Midnight Blue
270 леев
new
Povestitoarea din Casablanca
Povestitoarea din Casablanca
242 леев
Corupt
Corupt
275 леев
Jocul cu focul
Jocul cu focul
275 леев
Vicious
Vicious
259 леев
Legendarii
Legendarii
248 леев
Totul se termina cu noi
Totul se termina cu noi
237 леев
Zaida
Zaida
255 леев
Acea zi
Acea zi
255 леев
Femei care stiu ce vor
Femei care stiu ce vor
242 леев
Просмотренные товары
Iubirea între joc și realitate
Iubirea între joc și realitate
260 леев