aalto.md se alătură programului voucher cultural, aducând lectura mai aproape de tine!

Iubitorilor de lectură, o nouă oportunitate de a descoperi cărțile preferate prin voucher cultural.

Cine încă nu cunoaște despre beneficiile voucherului cultural? Noutatea care, a deschis noi oportunități unice pentru tinerii din Republica Moldova. Programului Național „VOUCHER CULTURAL”, implementat de Guvernul Republicii Moldova, oferă tinerilor cu vârsta de 18 ani posibilitatea de a-și dezvolta interesul și cunoștințele culturale prin accesul gratuit la o varietate de evenimente și activități culturale. La rândul nostru, suntem mândri să anunțăm că, aalto a devenit a doua librărie din țară, ceea ce înseamnă că tinerii pot achiziționa cărți prin voucherul cultural.

Ce poate fi mai frumos decât să ai ocazia de a explora lumea cărților fără niciun cost? Iată o șansă minunată de a-ți îndeplini visul de a citi cărțile preferate, de a descoperi noi titluri și de a-ți extinde cunoștințele. Acum, la doar un click distanță, ai acces la o varietate de cărți: fie că ești interesat de beletristică, dezvoltare personală, istorie sau orice alt domeniu, vom avea grijă să-ți oferim diversitatea de care, deseori duci lipsa. Înțelegem că, oferirea accesului la cărți de calitate, de la edituri prestigioase, vor contribui la intensificarea motivației de a citi și formarea unei comunități de oameni altfel, iubitori de lectură și entuziasmați de a descoperi lucruri noi.

La aalto, credem că lectura nu ar trebui să fie un privilegiu, ci o oportunitate accesibilă tuturor. De aceea, tindem să oferim cărți la prețuri competitive și să încurajăm cultura și educația în rândul tinerilor și al întregii comunități. Astfel, dacă ești tânăr de 18 ani, posesor al unui voucher cultural, nu ezita să ne vizitezi website-ul: aalto.md pentru a explora lumea fascinantă a cărților.

Tot ce ne rămâne de spus e: nu mai sta pe gânduri și profită de această oportunitate unică de a explora lumea cărților. Alege librăria aalto și bucură-te de experiența unică de a citi cele mai bune cărți, în confortul casei tale. Mai mult de atât, fără niciun cost, beneficiind de oportunitățile Programului Național „VOUCHER CULTURAL”, valabil pentru toți tinerii cu vârsta de 18 ani de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.