BODYGUARD

New
-14%

BODYGUARD

На складе
250 леев
216 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Ea îi păzește spatele.

Hannah Brooks arată mai degrabă ca o educatoare decât ca cineva care te-ar putea ucide cu un tirbușon. Sau cu un pix. Sau cu un prosop de bucătărie. De fapt, ea este agent de protecție VIP (alias „bodyguard") și tocmai a primit misiunea de a-l păzi pe celebrul actor Jack Stapleton.

 Dar cine-i păzește inima?

Jack Stapleton este deținătorul a două titluri consecutive de Cel Mai Sexy Bărbat din Lume. Urmărit de paparazzi pe plajele din întreaga lume, este faimos, printre altele, pentru apariţiile lui din valuri strălucind ca o zeitate romană. În urma unei tragedii în familie, el s-a retras din viața publică. Însă nu a scăpat de fanii obsedați.

 Împreună păzesc un secret.

Când mama lui Jack se îmbolnăvește, acesta se întoarce acasă, la ferma familiei din Texas, pentru a-i fi alături. Dar nu vrea ca familia lui să știe despre amenințările primite sau despre bodyguard. Au destule griji. Așa că Hannah are nevoie de o acoperire. Pentru a-l putea păzi de aproape, ea va juca rolul iubitei lui. Ce ar putea să meargă prost?

 Vei evada din cotidianul obișnuit într-un șir de întâmplări care te încântă, încruntă și distrează în același timp, încât trăiești un mix variat de emoții până la final. 

„Aceasta este cartea mea de pandemie. Am început această poveste în vara anului 2020 și am terminat-o în primăvara anului 2021. Lucrul la cartea aceasta m-a ajutat să trec prin anul 2020. Era ancora mea, era ceea ce așteptam cu nerăbdare zi de zi și m-a ajutat că îmi creez propriul meu refugiu însorit în vremuri cu nori foarte negri.”

Katherine Center

 O carte care te doboară și te înalță, ca un adevărat tonic pentru dragoste de care ai nevoie în orice moment din viață când vrei să îți hrănești sufletul.

Recenzii

„O carte de un 10 perfect. Amuzantă și savuroasă precum comediile romantice din anii ‘90, dar cu profunzimea emoțională specifică lui Katherine. Aș vrea să o pot șterge din memorie doar pentru a o citi din nou pentru prima dată. O doză de bucurie pură.”

EMILY HENRY, autoare de bestsellere New York Times

 „Absolut fermecătoare... Cea mai recentă carte a lui Center ar putea fi cea mai câștigătoare de până acum. Nu numai că este o lectură obligatorie pentru fanii ei, dar probabil că îi va aduce și noi susținători.” BOOKLIST

 „The Bodyguard este o încântare pură, fără menajamente. Strălucește de flirt, de glume și de fiorul atotcuprinzător al îndrăgostirii în mii de mici momente de conexiune. Am închis această carte cu cel mai mare zâmbet și cu cel mai adânc suspin satisfăcut.”

CHRISTINA LAUREN, autoare de bestsellere New York Times

 „Această carte a fost atât de amuzantă!!! Am pierdut socoteala de câte ori am râs în timp ce citeam. A fost ca o lingură de zahăr sau, mai bine zis, ca o rază de soare pură. Nu m-aș mira deloc dacă ar fi adaptată imediat la film.

HELEN HOANG, autoare

„Chiar a fost o carte bună. Mi-a plăcut foarte mult. Am simțit bucurie și a umplut cu speranță acel spațiu întunecat și gol din mine, acel spațiu care spune că nu merit să fiu iubită. Cred că toți avem un astfel de spațiu, la unii mai mare decât la alții, iar această carte a făcut lumină în al meu.” 

DESSIE STACK

Характеристики
Общие характеристики
Производитель
Общие характеристики
Количество страниц
400
Aвтор
Katherine Center
ISBN
9786303050515
Формат
130x200
Год публикации
2023
Похожие товары
sale
brand
Cronicile unui barbat - Vol. 2
Cronicile unui barbat - Vol. 2 -Bookzone
215 леев
-13%
brand
O dragoste din alta lume - Vol. 1
O dragoste din alta lume - Vol. 1 -Bookzone
248 леев
215 леев
-15%
brand
Gabriella Vol.2
Gabriella Vol.2 -Bookzone
253 леев
215 леев
-13%
brand
Printul Americii
Printul Americii -Bookzone
248 леев
215 леев
new
Max, Fugara. Un roman Stranger Things
Max, Fugara. Un roman Stranger Things
199 леев
-13%
brand
Minute pana la miezul noptii
Minute pana la miezul noptii -Bookzone
248 леев
215 леев
new
-29%
brand
SKiN Vol. 4
SKiN Vol. 4 -Bookzone
304 леев
215 леев
new
Cugetări despre viață
Cugetări despre viață
199 леев
new
-14%
brand
Primele atingeri
Primele atingeri -Bookzone
250 леев
215 леев
-13%
brand
Regele Americii
Regele Americii -Bookzone
248 леев
215 леев
Просмотренные товары
new
-14%
brand
BODYGUARD
BODYGUARD -Bookzone
250 леев
216 леев