Pachet Jurnalul meu cu superputeri

Pachet Jurnalul meu cu superputeri

На складе
328 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Am superîncredere în mine!

   S-a terminat ziua de școală și ai vrea să afli cum a fost pentru copilul tău? Ce emoții a simțit, ce lucruri noi a descoperit, ce i-a plăcut cel mai mult din ziua care urmează să se încheie? Ei bine, prin completarea împreună a primului volum din Jurnalul meu cu superputeri, puteți avea momentul vostru valoros de conectare la finalul fiecărei zi, când poți afla toate acestea și multe altele.

 Primul volum al jurnalului îl ajută pe copilul tău să-și conștientizeze emoțiile și să se accepte așa cum e, să realizeze că este unic, valoros și iubit, să își lase culorile să strălucească. Fiecare pagină este un pas înainte în călătoria dezvoltării, în drumul său către încredere de sine, recunoștință și inteligență emoțională.

 Cadourile nu trebuie să fie întotdeauna sub formă de bunuri materiale. Experiențele oferite sunt la fel de valoroase, ele creează conexiuni, prilej de discuții și amintiri frumoase.

   Am un creier superuimitor!

   „Iuhuu! Am reușit.”

 Trei cuvinte care fac orice părinte fericit atunci când le aude din gura copilului său. Și pe care ne dorim să le auzim cât mai des. Despre aceste cuvinte, și nu numai, este al doilea volum al „Jurnalului meu cu superputeri.”

  După ce au dobândit încredere în ei, copiii învață acum să aibă încredere în visurile lor, descoperă cât de uimitor este creierul lor și cum să și-l antreneze, își dezvoltă o mentalitate de succes și se bucură de fiecare reușită.

 Gândire pozitivă, perseverență, obiective sunt termeni care pun probleme chiar și adulților, dar în acest jurnal ei sunt explicați pe înțelesul copiilor, într-un mod distractiv, astfel încât să le poată stăpâni de la cele mai fragede vârste. Și să țintească spre stele.

  Înarmat cu aceste superputeri, copilul tău va fi de neoprit în călătoria sa către un adult fericit, de succes. 

 Cum îl ajută Jurnalele pe copilul tău?

-     Devine mai încrezător în forțele sale și își descoperă talentele

 -     Își dezvoltă din copilărie abilități care îl ajută în viață în orice situații s-ar afla: autocunoașterea, înțelegerea emoțiilor, rezolvarea problemelor

 -     Află cum să aibă o gândire deschisă spre dezvoltare, utilă pentru a-și urma visurile

 -     Își cultivă sentimentul de recunoştinţă asociat cu fericirea interioară în creierul copiilor

 -     Își dezvoltă creativitatea prin simpla scriere în jurnal când mintea descoperă noi idei și soluții.

  Dacă te-ai întrebat prin ce sunt diferiți adulții care ajung la rezultate valoroase, vei observa că ei își dezvoltă din copilărie abilitățile pe care pun accentul aceste Jurnale. Oferă-i copilului tău șansa de a crede în superputerile sale și distrați-vă cu fiecare pagină parcursă împreună! 

 „Știm ce înseamnă să-ți dorești să-ți ajuți copilul să aibă mai multă încredere în el, să-și cultive perseverența, să treacă mai ușor peste frustrări sau eșecuri, să se cunoască mai bine și să își exprime mai ușor gândurile și emoțiile. Și mai știm că toți părinții își doresc aceste lucruri pentru copiii lor. Din aceste motive am creat Jurnalele cu superputeri.”

 Laura Croitoru și Roxana Varadi

 

Похожие товары
Skandar și călărețul fantomă
Skandar și călărețul fantomă
305 леев
Fabricat în Moldova
new
sale
ABC-darul egalității de Ludmila Adamciuc
ABC-darul egalității de Ludmila Adamciuc
321 леев
Bluey - Xilofonul magic
Bluey - Xilofonul magic
325 леев
Aventuri cu Pettson si Findus
Aventuri cu Pettson si Findus
358 леев
28 de Povesti de noapte buna
28 de Povesti de noapte buna
352 леев
Pachet Invatam cu Fixiki
Pachet Invatam cu Fixiki
330 леев
Pachet Gabriela Maalouf - 2 carti
Pachet Gabriela Maalouf - 2 carti
319 леев
Просмотренные товары
Pachet Jurnalul meu cu superputeri
Pachet Jurnalul meu cu superputeri
328 леев