Confesiuni.

Confesiuni.

На складе
325 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții – o carte în care Paul Surugiu (Fuego), s-a expus cu vulnerabilitate și și-a deschis sufletul în fața ta, așa cum nu l-ai văzut niciodată. 

Scrisă într-un mod personal, sincer, cu lacrimi și cu bucurie, această carte este, dincolo de toate, povestea unui om, mai mult decât a unui artist. Pentru că, în spatele zâmbetului de artist, se ascunde uneori un suflet trist. 

Mai mult decât atât, este povestea unui om care a muncit mult și care nu ezită să recunoască asta, un om care a avut un vis măreț și a luptat pentru el, chiar și atunci când soarta l-a îmbrâncit, chiar și atunci când oamenii, ușile i-au închis. Succesul răsunător i se datorează, în primul rând, perseverenței și talentului, cât și credinței că va reuși să își îndeplinească misiunea. Și a reușit. Astăzi, milioane de oameni au râs, au dansat, au simțit fiori ascultându-i versurile și trăindu-i melodiile. 

Dar, Fuego este un artist complex. Dincolo de muzică, pictează, este actor și, în final, scrie. Cu toate acestea, ține să menționeze că nu este scriitor. Însă această carte este darul lui pentru oamenii care au crezut în el și pentru cei care i-au marcat existența și cariera, menționându-i în carte și printre care se numără nume sonore, precum Angela Similea, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Grigore Vieru, și mulți alții. Este o carte în care își expune povestea neștiută a vieții sale, povestea din spatele reflectoarelor.  

Recenzii

Fuego, deja de câteva decenii încoace, răspândește în jur lumină de adevăr și de dreptate, dar mai ales de bunătate și de iubire. Mesajul său este autentic și este receptat așa de masiv fiindcă este sincer. Preaplinul sufletului său este același cu mesajul operei sale, cântate sau vorbite sau exprimate în alte forme artistice. Iar publicul ales căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte potriveala de care vorbeam, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat. Prin toate acestea, marele artist încetează să fie un rapsod local, proiectându-se înspre lume, înspre universalitate.

-  Ioan-Aurel Pop

Paul este esență de cântec. Paul este inteligență artistică, complexitate. Are o formidabilă stăpânire a felului în care toate talentele sale ajung să dăinuie. Paul este cel care unește lumi, oameni, care salvează, care dă soare și care alină, glasul, cuvântul și iubirea fiindu-i permanent de căpătâi! Paul Surugiu-Fuego este o confesiune a frumosului!

– Eugen Doga 

Minunatul, încântătorul, comicul, harnicul, talentatul, luptătorul, frumosul, EL GRANDE FUEGO – este tânărul care face viața fericită multor oameni, care aduce raze de lumină în suflet, care face multe lucruri și le face bine, cu simț de răspundere, este pentru noi bucurie și tinerețe. Îi doresc ca viața să-i fie plină de succese și să aibă aceeași dragoste de care m-am bucurat eu din partea publicului meu!

 - Draga Olteanu Matei

Paul mi-e ca un fiu! Are atâta artă și trăire în el, încât eu rămân uimit de cum le poate face pe toate și bine! Este un spirit complex și sunt sigur că volumul de față este doar o mică parte din sufletul său, care-i bun, plin de har și care are atâta măreție și înalt în el încât poate cuprinde o lume întreagă a frumosului!

 - Jolt Kerestely 


Похожие товары
Fotbal minut cu minut
Fotbal minut cu minut
330 леев
Viata este o poveste - Editie cartonata
Viata este o poveste - Editie cartonata
260 леев
Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama
Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama
270 леев
Croitoresele de la Auschwitz
Croitoresele de la Auschwitz
270 леев
new
Femeia din mine
Femeia din mine
242 леев
Coco Chanel
Coco Chanel
264 леев
brand
Carte Adrian Mutu: Revenirea din infern
Carte Adrian Mutu: Revenirea din infern -Bookzone
242 леев
Mama, povesteste-mi despre tine!
Mama, povesteste-mi despre tine!
270 леев
Will
Will
413 леев
Jurnalul Annei Frank
Jurnalul Annei Frank
231 леев
Просмотренные товары
Confesiuni.
Confesiuni.
325 леев