Plina de pasiune

-19%

Plina de pasiune

На складе
198 леев
160 леев
Количество

по Кишиневу 60 леев
по Молдове 90 леев

Срок, месяцев
Ежемесячно, леев
Итого, леев
Спасибо за заказ! Мы в скором времени с Вами свяжемся.
Описание

Înarmată cu optimism, un șevalet și o pensulă, Cassandra pornește cu sufletul greu, din mijlocul unei familii dezechilibrate, într-o călătorie către “nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat”. Iar ea își dorește cu adevărat! 

 Descoperă povestea în cea mai nouă carte semnată de Corina Lupu! 

 A-i fi greu, a lua decizii importante și a-și purta singură toate grijile zilei pe umeri înseamnă pentru Cassandra a fi mai puternică, mai răbdătoare, mai înțeleaptă și mai ambițioasă. 

 „Plină de pasiune” este povestea celor care visează, a sufletelor pure și a celor care înțeleg că viața nu pune pauză emoțiilor atunci când drumul devine greu. Este povestea celor care știu că dragostea adevărată se poate împărți la doi. 

 Comandă acum cartea care te va convinge că visurile devin realitate! 

 Recenzii de la cititori 

 O lume în care iubirea zburdă în aerul rece al vieții

 „Corina Lupu a creat o lume în care iubirea zburdă în aerul rece al vieții. Sufletele pierdute își găsesc alinare unul în brațele celuilalt prin mâna destinului, totul dintr-o simplă foaie într-o poveste în care arta s-a cuibărit. Acestă carte îți va aminti că coincidențele există, iubirea o găsești doar atunci când îți deschizi inima cu adevărat, iar fericirea nu poate aștepta. O carte perfectă pentru sezonul rece!” – Carmen 

 O atmosferă minunată și încărcată de emoție prin scrierea sa

 „Corina Lupu reușește să creeze o atmosferă minunată și încărcată de emoție prin scrierea sa. Indiferent dacă te transpune într-o poveste în care magia Crăciunului pare că-ți atinge inima sau în inima unei eroine atât de curajoase, încât parcă revarsă în propriul tău suflet crâmpeie din sentimentele sale, este o autoare pe care mă bucur nespus că am descoperit-o încă de la debutul său. Iar acum nu îmi mai rămâne decât să recomand tuturor prietenilor mei cărțile scrise de aceasta.” – Elena  

Mi-a deschis ochii în fața pasiunii adevărate, care te duce în cele mai înalte călătorii ale sufletului

 „Până să citesc „Plină de pasiune”, credeam că știu cu adevărat ce înseamnă pasiunea. Credeam că i-am oferit inimii mele toate mijloacele pentru a atinge iubirea așa cum doar în filme am mai văzut. Oh, dar cât de tare mă înșelam. Cassandra mi-a deschis ochii în fața pasiunii adevărate, în fața pasiunii care te ia, te ridică și te duce în cele mai înalte călătorii ale sufletului tău. Iar pentru acest lucru îi mulțumesc Corinei Lupu, pentru puterea de a-mi deschide ochii și inima.” – Crina 

 Simplitate, eleganță, farmec și sensibilitate

 „Felul de a scrie al Corinei Lupu se remarcă prin simplitate, eleganţă în prezentarea evenimentelor, farmec şi sensibilitate. Dacă în primul său titlu, „O iubire de Crăciun” ne întâlneam cu o poveste de iarnă ce poate fi citită în orice anotimp, având puterea de a ne arăta adevărata faţă a bucuriei şi a lucrurilor simple, în „Plină de pasiune” vom întâlni o protagonistă care face orice îi stă în putere pentru a reuși ceea ce își dorește. Și, sinceră să fiu, Cassandra mi-a adus aminte că ne confruntăm cu toții cu atâtea obstacole în viață. Diferența o face felul în care reacționăm la acestea.” – Adelina 

 Un ghid în momentele mai puțin ușoare ale vieții

„Un roman de dragoste fermecător, relaxant, cu personaje pe care le îndrăgești imediat, pentru că reușeșc să te transpună cu totul în povestea lor și să faci loc în inima ta sentimentelor pe care le simt acestea. O descriere a caracterului uman și a evoluției senzațională, într-adevăr simți cum lupta Cassandrei vine ca un ghid în momentele mai puțin ușoare ale vieții. Recomand „Plină de pasiune” tuturor celor care sunt pe punctul de a renunța la ei, la oamenii din viața lor, la iubire, dar și celor care prețuiesc propria viață mai mult decât orice altceva.” – Daniela 

Despre autor 

Corina Lupu are darul de a pune în cuvinte povești de viață despre pierderi și regăsiri, despre puterea iubirii de a transforma totul în jur și despre magia pe care o întâlnim chiar și în cele mai mărunte lucruri care se regăsesc pe drumul destinului. 

Măiestria de care dă dovadă în scris, emoțiile pe care le transmite prin poveștile sale și lecțiile de viață atât de prețioase prezente printre paginile sale sunt doar câteva dintre motivele pentru care Corina Lupu este și va rămâne o autoare care scrie pe sufletul tuturor celor care iubesc cărțile de dragoste și care au rămas cu un suflet de visător, prețuind farmecul fiecărui moment al vieții. Iar acum ne demonstrează toate aceste lucruri într-un nou titlu semnat de ea, „Plină de pasiune”.

Fragment din carte

 "— Nimic nu are cum să fie mai important decât acest moment, decât această conversație plăcută. Mă bucur că mi-am urmat instinctul de a te vizita și de a te cunoaște mai bine. 

 Cassandra îi zâmbi, iar lui i se păru că avea cel mai frumos zâmbet din lume. Eric făcu câțiva pași, oprindu-se în fața ei, privind-o fix în ochi. 

 — Obișnuiești să ai reacții spontane, să acționezi după cum îți dictează sufletul sau mintea, fără a te gândi neapărat la consecințe? 

 — Probabil, uneori. De ce mă întrebi? 

 — Ca să văd dacă ai putea înțelege...

 — Să înțeleg ce, mai exact?

 — Asta...

 Îi cuprinse pe neașteptate obrajii cu palmele și, înclinându-și capul, o sărută. Cassandra simți că o flacără mistuitoare îi cuprindea trupul, pârjolind-o pe dinăuntru. Buzele lui senzuale îi invadaseră simțurile într-un sărut dulce și cald. Din instinct, le întredeschise și ea, simțind că inima-i zvâcnește în piept când limbile lor se atinseră și când brațul lui puternic și hotărât o cuprinse de talie, lipind-o de el. Era o experiență nouă pentru ea, primul ei sărut. Nu mai trăise niciodată asemenea emoții copleșitoare. Era amețită de dragoste și de fericire, în vreme ce sărutul lor devenea tot mai pasional." 

Характеристики
Общие характеристики
Производитель
Общие характеристики
Количество страниц
368
Aвтор
Corina Lupu
ISBN
9786069700020
Формат
130x200
Год публикации
2020
Похожие товары
-20%
brand
Te iubesc pe nevazute
Te iubesc pe nevazute -Bookzone
200 леев
160 леев
new
sale
brand
Dor si Amor. Poezii
Dor si Amor. Poezii -Bookzone
175 леев
new
Tot ce știu bărbații despre femei
Tot ce știu bărbații despre femei
159 леев
brand
Un nou inceput - Seria Again Vol.1
Un nou inceput - Seria Again Vol.1 -Bookzone
160 леев
new
-13%
Inelul cu diamant
Inelul cu diamant
198 леев
172 леев
new
Cele 11 legi absolute ale internet brandingului
Cele 11 legi absolute ale internet brandingului
159 леев
Просмотренные товары
-19%
brand
Plina de pasiune
Plina de pasiune -Bookzone
198 леев
160 леев